Sveriges landskap : en resa från Skåne till Lappland (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
89
Utgivningsdatum
2018-07-27
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Fröjd, Sandra (form) / Henrikson, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Sandra Fröjd
Dimensioner
297 x 240 x 11 mm
Vikt
717 g
SAB
uNc
ISBN
9789174692495
Sveriges landskap : en resa från Skåne till Lappland (inbunden)

Sveriges landskap : en resa från Skåne till Lappland

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-07-27
169
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En rolig kunskapskälla om Sverige!

 

En bok fylld till bredden med intressant och rolig fakta om Sveriges 25 landskap. Här kan du upptäcka allt från landskapens djur och blommor till historiska händelser, sevärdheter, kändisar, byggnader, älvar och mycket annat som är värt att känna till.

 

Det finns roliga matteklur och gåtor att lösa med anknytning till landskapen. Sveriges tre största städer presenteras och i slutet av boken finns ett quiz.

 

Boken är mycket rikt illustrerad med foton, teckningar och kartor, som även illustrerar landskapens höjdpunkter, som kulturarv, nationalparker, djur och byggnader.

 

Björn Höglund är kulturjournalist och författare. Han har skrivit över 10 000 frågor till SVT:s Vem vet mest? och arbetat med På spåret och Vi i femman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sveriges landskap : en resa från Skåne till Lappland
 2. +
 3. Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda : sanna berättelser om fantastiska pojkar som förändrat världen utan att döda drakar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda : sa... av Ben Brooks (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sveriges landskap : en resa från Skåne till Lappland. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande om landskap
  Villivonkansbooks (Örebro), 28 augusti 2018

  Allt från landskapens djur och blommor till historiska händelser, sevärdheter, kändisar, byggnader, älvar och mycket annat går att upptäcka i boken. Även roliga mattekluringar och gåtor att lösa.
  🐴
  Sveriges landskap är en faktabok som riktas mot ålder 9-12 år. I boken får vi följa alla landskapen genom hela Sverige från söder till norr. I varje landskap blandas Snabba fakta, visste du det? samt kändisar från området. Det märks att den riktas mot barn, youtubern Clara Henry är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sveriges landskap : en resa från Skåne ti...