Gata för gata runt Stockholm (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2019-03-19
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
154 x 215 x 16 mm
Vikt
510 g
ISBN
9789174692563
Gata för gata runt Stockholm (häftad)

Gata för gata runt Stockholm

Häftad Svenska, 2019-03-19
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Upptäck gatorna utanför tullarna!

 

En innehållsrik och spännande guide för alla som vill upptäcka händelser, platser och gator utanför Stockholms innerstad. Michael Masoliver tar dig med till Solna, Sollentuna, Upp lands Väsby, Ekerö, Bromma, Rinkeby, Hässelby, Botkyrka, Alby, Hägersten, Skarpnäck, Huddinge, Farsta, Danderyd, Lidingö, Täby med flera.

 

Läs om och besök brottsplatser, författarhem, inspelningsplatser. Inspireras av utdrag ur Stockholmsskildringar: sångtexter, romaner, dikter både gammalt och nytt. Visste du att Bob Marley bodde i Bromma ett tag för att skriva musik? Eller att Hermann Göring var intagen på Långbro sjukhus för morfinberoende? Läs om Helikopterrånet i Västberga, Lasermannens härjningar i Djurs holm och Hägersten samt om hur spionen Stig Bergling under en permission flyr från Sverige från en lägenhet i Rinkeby. Guiden inkluderar kartor där samtliga platser är markerade samt ett rikt bildmaterial i färg: fotografier, bokomslag, affischer, löpsedlar, porträtt och konstverk. Boken är indelad efter område och gatorna presenteras där i bokstavsordning.

 

En bok att läsa hemma eller ta med sig på en upptäcktsrunda. MICHAEL MASOLIVER har bott i Vasastan i hela sitt liv och arbetar idag som journalist. I samma serie: Stockholm Gata för gata, som berättar om gatorna innanför tullarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gata för gata runt Stockholm
  2. +
  3. Vandra i Sverige : vandringsleder från Skåneleden i söder till Kungsleden i norr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandra i Sverige : vandringsleder från Skåneled... av Jørgen Hansen (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Masoliver

Bloggat om Gata för gata runt Stockholm