Andra andningen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 2)
Antal sidor
358
Utgivningsdatum
2014-02-25
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc
ISBN
9789174751543
Andra andningen (pocket)

Andra andningen

(324 röster)  |  Läs 26 recensioner
Pocket Svenska, 2014-02-25
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända. Det är den första juni men det är kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält, men hans liv går inte att rädda. Kriminalpolisen Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet och Emma rycker in. Det är ingen tvekan om att kvinnan bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när i sådana fall dyker nästa offer upp?Sofie Sarenbrant är författare, journalist och fotograf. Tidigare har hon gett ut deckarna Vecka 36, I stället för dig och Vila i frid som alla har fått stor uppmärksamhet och blivit sålda till åtta länder.Sofie Sarenbrants bästa hittills, med en sammanhållen intrig kring Stockholm Marathon. Boken utspelar sig under själva loppet, med diverse tillbakablickar. Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Andra andningen
 2. +
 3. Vila i frid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vila i frid av Sofie Sarenbrant (pocket).

Köp båda 2 för 114 kr

Kundrecensioner

Det finns 26 recensioner av Andra andningen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare
  Gun Hedmar, 20 augusti 2019

  Lättläst o spännande. En riktig favorit. Man lägger den inte ifrån sig
  Köper resten i denna serie utan att tveka.

 2. Riktigt bra!

  Författaren har en tendens att dölja gärningspersonen till allra sista sidorna utan att krångla till storyn, vilket gör att hjärnan får arbeta och fantasin flyga!

 3. Andra andningen
  Strulputte, 2 juli 2017

  Stockholm Maraton. Att springa Maraton känns för mig ogenomförbart. Att springa i spöregn och kyla känns helt omöjligt. Därför beundrar jag alla löparna i boken, och Författarinnan, som skildrar spring, spöregn och kyla så spännande.
  Redan direkt efter starten segnar en löpare ner. Vid Rålambshovsparken hittas en löpare mördad. Polisen Emma Sköld råkar vara där. Hon tar tag i och börjar nysta i mordet. Ganska snart ser hon ett samband med en ung flickas död ett år tidigare. Hon börja då m... Läs hela recensionen

 4. Bra
  Martina , 1 juni 2017

  En bra spännande bok, om Emma Sköld. Man börjar läsa direkt vid handlingen, och då blir det spännande! Bra att det händer spännande saker på en gång. Det blir en röd tråd igenom hela boken.

 5. ...
  Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

  Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

 6. Spännande men besviken på slutet
  Gun (Skillinge), 13 oktober 2016

  Jag tyckte boken var väldigt bra och spännande svårt att lägga den ifrån mig på kvällarna. Blev tyvärr besviken på slutet vem mördaren var. Hade väntat mig mer "aha"-känsla. Nu blev det bara "jaha" sen ingen mer.
  Gun

 7. Måste läsas

  Spännande lättläst , bra från början till slut. Rekommrnderar denna bok som jag sträckläste på två dagar. Köp den med bästa pris på Bokus

 8. Superspännande !
  läst mycket, 2 januari 2016

  En bladvändare kunde inte släppa boken som verkligen fångade mig direkt! Kan absolut läsas fristående från de andra böckerna i serien!

 9. Lättläst sommarläsning
  Sanna, 3 augusti 2015

  Om du gillar lättlästa däckade är Sofie Sarenbrants böcker att rekommendera skarpt! Andra andningen är spännande, underhållande och har 'det' som gör att man inte vill lägga boken ifrån sig förrens man vet vem som är mördaren. Gillar boken, men kan tycka den är något svalare än de andra böckerna i samma serie. Rätt snabbt förstår man vilka som är inblandande, men varför och vem den faktiska mördaren är får man först klart för sig mot slutet. Personligen föredrar jag att bli mer förvirrad krin... Läs hela recensionen

 10. Så spännnande
  Anki, 8 juli 2015

  Har läst alla Sofies böcker och jag tycker hon är så bra. Och den här är inget undantag. Läs den ...

 11. Perfekt för en dag på stranden
  Gunilla , 2 juli 2015

  Lättläst spännande sträckläsning, kul med en kvinnor som har karaktärer. Perfekt läsning för en solig dag på stranden eller i skuggan på ett cafe.

 12. Andra andningen
  Kerstin Holmström, 26 juni 2015

  Kort och gott: MÄSTERLIG! En riktig bladvändrae och med en upplösning som överraskar.Skildrar människorna på ett sätt som gör att dem lever.

 13. Spännande och annorlunda deckarintrig
  Marie-Louise Kvist, 19 december 2014

  Andra andningen är den bästa Sarenbrantsdeckaren! Annorlunda miljö och intrig än man är van vid från andra deckare. Fångar intresse omgående och man känner den rafflande spänningen kring om de fruktansvärda mirden ska hinna klaras upp med den pressade tidsramen, eller ska nya mord hinna inträffa innan de får fast gärningsmannen medan regnet och kylan piskar ändå in i läsfåtöljen! Mycket läsvärd!

 14. Helt ok läsning
  ks, 15 september 2014

  men inte lika bra som de tidigare böckerna hon skrivit. Blev spännande på slutet men händelseförloppet var lite segt generellt.

 15. Spännande och realistisk
  Rebecca Kaiser, 28 juli 2014

  Spännande intrig och kunnigt ang Stockholm maraton. Skickligt beskrivna personer som känns levande. Smärtan att förlora ett barn och hur man går vidare i sitt äktenskap kändes verklighetsupplevt.

 16. Intetsägande
  Farmor, 16 juli 2014

  Handlingen grep inte riktigt tag i mig och det jag främst saknade i boken var en mer tydlig och detaljerad personbeskrivning av polisen Emma Sköld. Jag väntade på att den skulle komma och tycker att jag fick vänta förgäves. Detta är den enda bok jag läst av Sofie Sarenbrant.

 17. stockholm maraton som jag inte visste om
  borit drougge, 16 juli 2014

  min upplevelse av boken var mångbottnad. Dels känner jag Stockholm och Maraton känner jag inte . Hon är suverän i sin berättelse och den är verkligen spännande. Upplösningen är kanske lite skruvad, men det kan hon tillåta sig. Hon är en deckarförfattare av rang verkligen. Dessutom kan man väl få säga att hon har Stig Larsson i hasorna.

  Borit Drougge

 18. Spännande bok!
  Carina Sandberg, 15 juli 2014

  Boken var mycket spännade och jag sträckläste den. Man levde sig verkligen in i boken och den var svår att lägga ifrån sig. Man ville läsa den hela tiden.

 19. Spännande
  Malin Eriksson (Kalix), 27 juni 2014

  En bok spännande från början till slut. Denna sträckläste jag,kunde bara inte lägga undan den. Har även läst några böcker till av denna författare

 20. spännande
  sollan, 23 juni 2014

  Mycket bra bok. Spännande och enkel att läsa, trots att mycket händer. Personligen gillar jag när man kan hålla isär personerna och det inte blandas in för mycket ovidkommande detaljer som är svåra att hålla isär .Att det inte inträffar under så stor tidsperiod är också bara positivt tycker jag. Man känner sej närvarande hela tiden och vill bara komma till upplösningen. Ska absolut läsa fler av Sofie Sarenbrants böcker.

 21. Mycket läsvärd.
  Barbro Lundin (Solna), 9 maj 2014

  Skriver mycket läsvärda böcker som man varmt kan rekommendera. Spänning från första sidan, svår att lägga ifrån sig. Väntar på nästa bok.

 22. Värd att läsa - SÅ BRA!
  Ingalill Norrblom, 24 april 2014

  Den mest spännande bok jag läst. Sofia skriver helt underbart, gick inte att sluta sträckläst på 2 dagar . Lyckliga ni som precis köpt den.

 23. Thriller från början till slut
  Christer Ahl, 23 april 2014

  Som lite invigd i Stockholm Maratons strapatser kändes mycket av innehållet bekant. Spänning från första sidan, kanske lite väl mycket nederbörd, måste varit en stor prestation att genomföra just denna mara i kyla och regn....

 24. Spännande som alla Sofies böcker

  Lättläst och spännande som alla Sofies böcker. Oväntat slut.
  Har nu Visning pågår hemma som ligger och väntar. Man måste börja läsa när man vet att man har tid för alla dessa böcker sträckläser man.

 25. Verkligen läsvärd
  bokslukaren, 1 april 2014

  Denna bok är en riktig bladvändare den innehåller allt vad man vill ha ut av en riktigt bra bok.
  Spänning, oanade intriger och mordgåta.
  Lätt att läsa det flyter bra och det är korta kapitel vilket gör att man kan läsa ett kapitel även om tiden är knapp eller man är lite trött

  Läs denna bok!!

 26. En sträck-läsar-bok fylld av spänning!
  Sara D, 31 mars 2014

  Liksom Sofie Sarenbrants tidigare böcker, så är detta en bok som är svår att lägga ifrån sig. Spänning från början till slut! Har du missat hennes tidigare böcker, så rekommenderar jag dig att läsa dem. Vecka 36, Istället för dig och Vila i frid.

Visa alla 26 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant

Bloggat om Andra andningen