Game of thrones - Kungarnas krig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sagan om is och eld (del 2)
Antal sidor
754
Utgivningsdatum
2011-10-19
Förlag
Månpocket
Översättare
Louise Thulin
Originaltitel
A Clash of Kings
Dimensioner
177 x 110 x 29 mm
Vikt
360 g
SAB
Hce
ISBN
9789175030524
Game of thrones - Kungarnas krig (pocket)

Game of thrones - Kungarnas krig

(61 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2011-10-19
59
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den natt drakarna föds brer kometens svans ut sig över gryningen, röd som blod och eld, praktfull och skrämmande på en och samma gång. Likt ett nysmitt svärd med glödhet klinga river kometen upp ett sår på himlen och förebådar en ny tidsålder.      Sedan kung Robert dött betraktar sig hans bror Stannis som arvtagare till järntronen. Men han är inte ensam om sina anspråk. Det råder kaos i de sju konungarikena och de olika släkterna är beredda att slåss om makten. Det pågår ett krig där man inte kan lita på någon. Brodermord, blodskam och svartkonst, en prinsessa förklädd till tiggarpojke, en livmedikus som besitter ett dödligt gift och stråtrövare som lämnar bergen för att hemsöka dalen. Ett krig där segern går till den som äger det vassaste stålet och det hårdaste hjärtat och där döden vandrar i natten. När kung slåss emot kung darrar landet i fasa.
Kungarnas krig är även utgiven i följande länder: USA, Storbritannien, Canada, Finland, Nederländerna, Ryssland, Polen, Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Bulgarien, Italien, Spanien, Kroatien, Serbien-Montenegro, Israel, Korea, Japan.
George R. R. Martin föddes 1948 och redan som barn skrev han historier om monster som han sålde för en liten slant till sina kamrater. Efter att ha tagit flera universitetsexamina i journalistik arbetade han som collegelärare, men är sedan 1979 författare på heltid. Han bor i New Mexico, USA. Kungarnas krig är den andra boken i Sagan om is och eld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Game of thrones - Kungarnas krig
 2. +
 3. Game of thrones - Svärdets makt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Game of thrones - Svärdets makt av George R R Martin (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Game of thrones - Kungarnas krig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa inom litetaturen.
  Izabela Cleopatra Horn, 19 april 2019

  Hela serien om Game of Thrones är ett mästerverk. En bok som får högsta betyg på allt, Handling, karaktärer, miljöbeskrivningar och språk.
  Bökerna är perfekt uppbyggda med en spännande handling, och karaktärerna får vi succesivt lära känna och komma in på djupet ju längre man kommer in i serien. Jag är imponerad att man ens kan skriva på sådant sätt som George R.R Martin har gjort, böckerna är det absolut bästa jag har sett inom litetaturen

  I kungarnas Krig får följa fler karakt... Läs hela recensionen

 2. Mycket spännande, ett rikt persongalleri som man ändå...
  Kenth Birkestedt, 14 augusti 2013

  Mycket spännande, ett rikt persongalleri som man ändå kan greppa. Den är i klass med Sagan om ringen, fast inte alls högstämd!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Game of thrones - Kungarnas krig