Lyckostigen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2013-02-14
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
201 g
SAB
Hc
ISBN
9789175031545
Lyckostigen (pocket)

Lyckostigen

(42 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-02-14
89
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Johanna bor på Lyckostigen. Men så särskilt lycklig är hon inte. Som ensamstående mamma till två tonårsdöttrar kämpar hon för att få ekonomin att gå ihop och kan inte låta bli att känna sig avundsjuk på exmaken Calle som har startat ett nytt liv.Calle har lämnat småstaden för Stockholm. Han har gjort karriär och flyttat ihop med den välutbildade Fanny. Men hur han än försöker känns det inte riktigt som om han passar in i sin nya miljö.Fanny får ständigt försvara sitt val av pojkvän inför sina vänner. De anser att hon och Calle inte passar ihop. Hon blir allt mer osäker. Har de rätt i sin omtanke, borde hon lämna honom? Eller är de bara avundsjuka? När Johanna vinner en storvinst på lotto förändras livet för dem alla. På impuls köper hon en exklusiv vindsvåning i samma fastighet som Calle och Fanny bor i. Nu är det Calles tur att ta mer ansvar för barnen. Hennes beslut rubbar allas tillvaro i grunden. De tre tvingas se på sig själva och varandra med helt nya ögon.Lyckostigen är en samtida klasskildring om familjerelationer och kärlek, och om tre individer med varsitt själsligt utanförskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lyckostigen
 2. +
 3. Ett enklare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett enklare liv av Anna Fredriksson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lyckostigen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så som livet kan vara
  Marve, 2 mars 2014

  En historia så trovärdig som livet kan vara. Välskriven med tydliga karaktärer som man både förstår och tycker om, alla på sitt sätt. Omgivningarna är så välbeskrivna att det känns som att man närvarar. Det här är en lättläst bok som ger fin behållning.

 2. Med lite grått och sorgset tema och med mycket allvar...
  Louise (Jönköping), 26 september 2013

  Med lite grått och sorgset tema och med mycket allvar och roliga vändningar! Helt klart läsvärd! Anna Fredriksson är en författare som faller mig i smaken!

 3. Johanna och hennes två tonårsdöttrar bor på...
  Bokälskaren, 12 augusti 2013

  Johanna och hennes två tonårsdöttrar bor på Lyckostigen. När hon och den före detta maken flyttade in där kändes det som ett gott omen att bo just på Lyckostigen; kan det bli annat än bra? Verkligheten har dock visat att det kunde bli allt annat än bra; skilsmässan var ett faktum, maken flyttade till Stockholm och gjorde karriär, det sprack med hans ersättare och yngsta dottern blir mobbad i skolan. När Johanna vinner 20 miljoner på lotto vågar hon därför knappt tro att det är sant...
  Läs hela recensionen

 4. Det var en småmysig bok, gillade första halvan bäst...
  Lola, 18 juli 2013

  Det var en småmysig bok, gillade första halvan bäst för sen blev det lite innehållsfattigt men den får ändå en 3:a i betyg av mig.

 5. Känns säkert bekant för många, drömde om en...

  Känns säkert bekant för många, drömde om en fortsättning på natten men det stod inte i bokan, var bara dröm

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson