Midvinterblod (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 1)
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2014-09-17
Upplaga
1
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 111 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789175033822
Midvinterblod (pocket)

Midvinterblod

(43 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2014-09-17
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är den kallaste vintern i mannaminne och ute på den blåsiga, snötäckta Östgötaslätten hittas en man hängd i ett ensamt träd. Hans frusna kropp är illa tilltyglad. Hela tillvägagångssättet påminner om ett gammalt asablot. Men rör det sig verkligen om ett människooffer? Och varför har någon gett sig på Bollbengan, mannen som hänger i trädet och som alltid varit utstött av resten av samhället? Malin Fors ger sig ut på jakt efter mördaren. En jakt som tar henne djupt in i människans kyliga mörker. Hon följs åt av Bollbengans ande som svävar under de kalla stjärnorna och manar på Malin att ta reda på hans historia... Midvinterblod är första delen i en trilogi om kriminalinspektör Malin Fors vid Linköpingspolisen. Det är en otäckt suggestiv berättelse om gamla oförrätter, hemligheter och de fruktansvärda saker som människor kan utsätta varandra för.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Midvinterblod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktig otäck historia
    Anita,, 10 december 2014

    En bok som är svår att släppa. Mycket obehaglig och blodig, och med ett barns öde som är ofattbart. Jag tog mycket illa vid mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft