Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2015-09-17
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
159 g
SAB
Doef
ISBN
9789175034713
Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt (pocket)

Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-09-17
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ta makten över din vardag!Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Och vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Makt handlar inte om tillfälligheter, det finns strategier som ökar din makt över andra och som ger dig kontroll över din vardag. Här får du lära dig dem. För många är makt ett fult ord, men samtidigt ett önskvärt fenomen. Många vill ha den, men få är öppna med att de strävar efter den. Men skäms inte för att du vill ha makt - du måste inte bli en diktator eller behandla folk illa för att de ska göra som du vill. Det är inget fel med makt, så länge den hamnar i rätt händer. I Elaine Eksvärds tidigare succé Härskarteknik presenterades en ful väg till makt. I Vardagsmakt får du tio nya maktstrategier som kommer ta dig dit du vill.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt
 2. +
 3. Härskarteknik : den fula vägen till makt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Härskarteknik : den fula vägen till makt av Elaine Eksvärd (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vetenskapligt grund
  Bo, 1 maj 2017

  Ett av bokens stora problem är att författaren jämställer sina Åsikter med Fakta. Det drabbar bokens trovärdighet hårt. Här finns tillika citerade fakta/externa undersökningar som är så selektiva att de inte kan sägas motsvara hela resultatet från det citerade. Kort sagt, Eksvärd lyfter bara fram sådant som styrker hennes egna teser. Det gäller inte alla exempel, men påfallande många. Läsare som inte har den kunskapen eller bryr sig om att kolla källan kommer sannolikt att tro på framställnin... Läs hela recensionen

 2. Vardagsmakt..
  Miki, 5 augusti 2016

  En läsvärd bok om olika maktstrategier i vardagen, där det enligt författaren endast är besserwissrar som tror sig veta mer än andra, som oftast får ett nederlag. De som är ödmjuka och anser att man lär sig alltid något nytt av allt är de med kunskapsmakt som är de som vinner i längden. En trevlig filosofi.

 3. Dålig bok
  E.L., 5 januari 2016

  Skriver om alldeles självklara saker som vem som helst förstår utan att behöva läsa om det i "Vardagsmakt". Författarens skrivsätt gjorde det svårt att ens ta sig igenom boken, då det kändes som slöseri med tid.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elaine Eksvärd