Vår egen lilla hemlighet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 4)
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2016-05-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc
ISBN
9789175035437
Vår egen lilla hemlighet (pocket)

Vår egen lilla hemlighet

(105 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2016-05-12
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"En av Sveriges främsta kriminalförfattare och samhällsskildrare." Kristianstadsbladet

"Jag vet att hon är död. Jag känner det på mig."

Vår egen lilla hemlighet är fjärde delen i Ninni Schulmans populära Hagforsserie. Oavlåtligt spännande kriminalromaner om en verklighet som de flesta känner igen sig i, långt från storstäderna och idylliska semesterparadis.

En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta.

Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?

Vår egen lilla hemlighet är en kriminalroman om makt, utsatthet och om det fruktansvärda som kan ske bakom lyckta dörrar. Och precis som i de tidigare böckerna får vi följa journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.

"Vår egen lilla hemlighet är mycket mer än en deckare ... Schulman väjer inte, det som händer i boken kan ske i verkligheten. Hon är en av Sveriges främsta kriminalförfattare och samhällsskildrare."
Kristianstadsbladet

"Ninni Schulman är en skicklig berättare på många plan, och det är naturligtvis spänningen som står i centrum för berättelsen."
Dagens Nyheter


"I Vår egen lilla hemlighet lägger sig Schulman väldigt nära Katarina Wennstams feministiska spänningsromaner. ... Romanen, som utspelas under några dagar runt Valborg, är rakt berättad och smart konstruerad med en stadigt ökande spänning och flera överraskande vändningar."
Göteborgs-Posten


"Ninni Schulman har vid det här laget utvecklat en fin känsla för att aldrig låta den stora dramatiken, klyschorna eller genreförväntningarna ta överhanden. Hon håller sig nära intill huvudpersoner och även offer och anhöriga. Vår egen lilla hemlighet handlar dessutom till stor del om allt det som döljs bakom polerade familjefasader och det är betydligt mer skrämmande än den mest rafflande seriemördarhistoria. Ninni Schulman lyckas göra verkligheten precis så skrämmande som den kan vara. Som vanligt har hon också utrymme för fina och verklighetsförankrade skildringar av så väl polisernas som Magdalena Hanssons arbetsmiljö utan att det känns påklistrat. I alla stillsamhet skriver Ninni Schulman helt enkelt riktigt, riktigt bra kriminalromaner som förtjänar många läsare. Själv har jag utvecklat ett litet beroende av hennes huvudpersoner och ser fram emot att följa dem i många, många fler böcker."
Skånska Dagbladet

"Vår egen lilla hemlighet är en obehaglig studie i vardagsvåld och övergrepp i nära relationer. ... en mycket spännande och bra kriminalroman. Rent av Schulmans bästa."
Östgöta Correspondenten

"Det är spännande, välskrivet, ibland otäckt men framför allt väldigt, väldigt bra. Efter att ha läst samtliga hennes böcker, det här är den fjärde i ordningen, kan jag konstatera att det här är den bästa. ... Mitt enda råd till den som ännu inte läst boken är: Gör det! Ni kommer inte att ångra er!"
Värmlands Folkblad

"Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken som är fängslande och lättläst även om skildringarna av ett par olyckliga familjeförhållanden framkallar rysningar hos läsaren."
Tranås-Posten

"Hon bygger upp en spänning och låter texten accelerera ju närmare bokens klimax läsaren kommer. Det är svårt att lägga den ifrån sig. ... Jag får en inblick i flera personers perspektiv
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vår egen lilla hemlighet
 2. +
 3. Svara om du hör mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svara om du hör mig av Ninni Schulman (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vår egen lilla hemlighet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spänning på hög nivå
  Strulputte, 19 april 2017

  En allt igenom spännande och bra bok. Svårt att avbryta att läsa den.
  Här har författaren lyckats bra. Rekommenderas - Läs den!

 2. Underhållande
  Mona Eriksson, 22 juni 2016

  En väldigt bra och spännande bok. Författaren skriver enkelt...en bra bok att läsa under semestern. Rekommenderar er att läsa den

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman

Bloggat om Vår egen lilla hemlighet