Lyckliga människor läser och dricker kaffe (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2016-10-13
Förlag
Månpocket
Översättare
Anna Petronella Foultier
Originaltitel
Les gens heureux lisent et boivent du café
Medarbetare
Mattsson, Marina (form)
Dimensioner
190 x 110 x 10 mm
Vikt
200 g
SAB
Hce
ISBN
9789175035932

Lyckliga människor läser och dricker kaffe

(12 röster)
Pocket,  Svenska, 2016-10-13

Slutsåld

Lyckliga människor läser och dricker kaffe av Agnès Martin-Lugand började som en egenutgivningssuccé. Den har älskats av de franska läsarna och nu sålts till över tjugo länder. Det är en varm och vemodig berättelse om att hitta tillbaka till livet efter en stor sorg. Om att kanske finna kärleken igen.

Det har gått ett år sedan Diane förlorade sin man och deras femåriga dotter i en bilolycka. Sedan dess lämnar hon knappt Parislägenheten där de bodde tillsammans. Bokkaféet som hon drivit - Lyckliga människor läser och dricker kaffe - står och förfaller.

Men hennes vän Félix försöker envist locka ut henne i verkligheten igen, och för att få vara ifred och fly undan minnena bestämmer hon sig för att resa bort på obestämd tid. Hon hyr ett hus på den irländska landsbygden, dit hennes man alltid velat åka. Där gör hennes rara hyresvärdar allt för att hon ska trivas, vilket inte kan sägas om deras brorson, som blir hennes granne. Någon odrägligare typ har Diane aldrig träffat, men efterhand börjar hon inse vad som döljer sig under den hårda ytan ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agnès Martin-Lugand