Bländad (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2016-12-13
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
178 x 109 x 23 mm
Vikt
195 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036236
Bländad (pocket)

Bländad

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2016-12-13
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bländad är en klaustrofobisk och oavlåtligt spännande relationsroman om ondskan som finns mitt ibland oss, om kärlek och svek, och om faran i att låta sig bländas av dem som bara ger sken av att vilja gott.
Liv bor med sin man Martin och sina 14-åriga tvillingdöttrar i en skånsk villaidyll. De kämpiga småbarnsåren är över och hon trivs med sitt arbete som lärare. Hon mår bra nu.
Så får hon en ny granne i huset mittemot. Det visar sig vara Malena, Livs ungdomsvän. Det har gått många år sedan de sågs, många år sedan Julian. Liv har lagt det bakom sig, hon är starkare nu, vuxnare.
Men trots att Liv försöker hålla avståndet förvandlas hon på nytt till en fluga som sprattlar i Malenas nät. Snart har den trygga vardagen fallit i bitar och det finns ingenstans dit Liv kan fly. Grannarna i kvarteret börjar undvika henne, i arbetet på skolan är hon på väg att tappa fotfästet och hon vet inte ens om hon kan lita på sin egen man. Det förflutna hinner ikapp henne, och medan Liv kämpar för att rädda sig själv och sin familj blir minnena från det fruktansvärda som hände under sista året på gymnasiet allt tydligare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bländad
 2. +
 3. Maestra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Maestra av L S Hilton (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Bländad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk thriller
  mcm, 3 mars 2019

  En fantastisk psykologisk thriller. Så spännande och lättläst. En ny favoritförfattare är född. Svårt att lägga ifrån sig o spännande från start.

 2. Suggestivt berättande
  Monica Gustafsson, 17 maj 2017

  Lättläst och spännande man dras in i berättelsen och måste läsa vidare för att få veta hur det går. Ganska enkelt språk vilket gör att den är perfekt i hängmattan en sommardag.

 3. Spännande och läskig!
  Anita Nilsson, 15 februari 2017

  Så spännande och lite obehaglig,men väl värd att läsa! Jag tyckte boken var spännande tills sista sidan och jag hade svårt att lägga ifrån mig boken!

 4. Bländad
  Latte and a Book, 15 januari 2017

  Detta blev min första bok för året 2017 och tycker den var bra. Lättläst och den var spännande och nästan lite rå, när man får en inblick i hur hemsk tankarna var hos den ena karaktären.
  Den höll intresset upp och den var spännande. Men det som föll lite enligt mitt tycke var slutet. Jag tyckte storyn slutade abrupt och lite för kvickt. Från att ha varit spännande nästan hela vägen, så tyckte jag inte om slutet. Men boken var oförutsägbar och det gillas.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Bländad