Oanade konsekvenser (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Thomas Lynley och Barbara Havers (del 19)
Antal sidor
612
Utgivningsdatum
2017-04-11
Förlag
Månpocket
Originaltitel
Banquet of consequences
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
180 x 110 x 35 mm
Vikt
332 g
SAB
Hce
ISBN
9789175036809

Oanade konsekvenser

(41 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-04-11
83
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
William Goldacres självmord får förödande konsekvenser för hans familj, men vilken var den bakomliggande orsaken till tragedin och hur ska hans föräldrar och bror någonsin kunna gå vidare? Finns det något samband mellan den unge mannens hopp från en klippa i Dorset och ett mordfall i Cambridge?

Den kända feministen och författaren Clare Abbott har hittats giftmördad på sitt hotellrum i Cambridge och hennes förläggare Rory Statham misstänker att Clares personliga assistent Caroline Goldacre, mor till William, kan ha något med mordet att göra. Thomas Lynley ser till att Barbara Havers kopplas in på fallet i och mening att hjälpa Barbara att visa framfötterna så att hon ska slippa hotet om förflyttning.

Barbara börjar med Winston Nkatas hjälp gräva i omständigheterna kring både Williams och Clares död och finner väl bevarade hemligheter, lögner, svek och en bitter familjefejd som går utanp det mesta. När så Rory Statham råkar ut för ett förgiftningsförsök tvingas de skruva upp takten och jobba mot klockan i jakten på mördaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Oanade konsekvenser
 2. +
 3. Det straff hon förtjänar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det straff hon förtjänar av Elizabeth George (pocket).

Köp båda 2 för 172 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Oanade konsekvenser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oanade konsekvenser
  Zinita , 3 oktober 2017

  Elisabeth George är en träffsäker författare,hennes böcker är spännande och karaktärerna i böckerna vill jag gärna fortsätta att följa. Dessvärre har jag inte känt så för den här boken, kan bero på mig själv men den kändes ovanligt långdragen.
  Zinita

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elizabeth George