Sekten som återuppstod (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Dimön-serien (del 2)
Antal sidor
408
Utgivningsdatum
2017-04-11
Förlag
Månpocket
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
255 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036847
Sekten som återuppstod (pocket)

Sekten som återuppstod

(67 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-04-11
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sofia Bauman försöker skapa sig ett nytt liv efter att ha levt i sekten ViaTerras våld. Vägen tillbaka blir svårare än hon trott. Hon möts av fördomar och plågas av mardrömmar. Sektledaren Franz Oswald väntar på rättegång, men han är varken orolig eller ångerfull. Med hjälp av sin advokat börjar han väva ett inflytelserikt kontaktnät som sträcker sig långt utanför fängelsets väggar. Hans mål? Att hämnas på Sofia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sekten som återuppstod
 2. +
 3. Sektens barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sektens barn av Mariette Lindstein (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sekten som återuppstod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänningen fortsätter
  betttybook (Sandviken), 12 augusti 2021

  Andra boken i Dimön-serien fortsätter direkt efter Sekten på Dimön och vi får följa ledaren Franz Oswald's målmedvetna resa mot de mål han stakat ut, även om han nu sitter häktad och väntar på rättegången efter de åtal som väckts efter att Sofia Bauman lyckades rymma från ViaTerra och avslöjat hans sjuka handlingar. Franz har nu till sin hjälp försvarsadvokaten Anna-Maria Callini som fallit lika huvudlöst som många andra kvinnor för den dominanta, maktfullkomliga sektledaren som inte känner s... Läs hela recensionen

 2. Spännande!
  Bokhyllaniskuggan, 29 april 2021

  ❥ Recension

  Del 2 i serien om sekten ViaTerra.

  Det här är en spännande historia vars styrka jag tycker ligger hos de intressanta karaktärerna. Både de man gillar och bryr sig om men även de på andra sidan. Det är fascinerande att följa Oswalds sjuka hjärna och hur hans beteende påverkar människorna omkring honom.

  För mig levde boken inte upp till den första, Sekten på Dimön, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag saknar. Jag känner att jag nu mer s... Läs hela recensionen

 3. Bladvändare
  Ulrika Ö, 17 augusti 2018

  Lika spännande som alltid när det gäller Mariettes böcker. Välskriven och denna bok går inte att släppa. Tog med mig boken till jobbet så att jag kunde läsa på lunchen. Ville bara veta hur boken slutade.

 4. Oj vilken bladvändare

  Den är snäppet bättre än första boken och nu väntar man bara på den tredje som jag hoppas blir lika spännande

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mariette Lindstein