Vera (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2018-06-26
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
185 g
SAB
Hc
ISBN
9789175038230
Vera (pocket)

Vera

(45 röster)
Pocket Svenska, 2018-06-26
75
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den kortaste kärleken kan ibland få de längsta konsekvenserna. Under falskt namn kommer den unga Sandrine från krigets mörker till ett soldränkt försommarsverige. Året är 1945. Hennes enda bagage är ett barn hon tänkt göra sig av med, och en hemlighet som hon är beredd att göra vad som helst för att behålla. Sju månader senare står hon brud på en ö längst ute i skärgården. Kvinnoläkaren Ivan Ceder har sökt dispens för sin ännu inte giftasmyndiga brud, den hälften så gamla Sandrine. Bakgrund: okänd. Sjutton år, med döden bakom sig och livet framför sig? Genom att säga ja till Ivan gifter Sandrine in sig i en främmande värld: den stora överklassläkten Ceder. Under bröllopsnatten drar en farlig snöstorm in över arkipelagen och hela festföljet fryser fast ute på ön. Det är som om denna natt förebådar hur resten av äktenskapet ska bli - en iskall mesallians byggd på hemligheter, lögner och rädsla.

Vera är Anne Swärds fjärde roman, om flykt och överlevnad, om mödrar och döttrar; om skuld och kärlek som följer med i generationer.

Det finns en naturens gåta ingen kan förklara. Hur kan sjögräset vaja så viktlöst under vattenmassornas enorma tryck? Ibland när jag inte kan somna ser jag det framför mig. Bilden av tyngdlös sargassotång som oändligt mjukt vajar på havets botten. Och jag tänker att jag måste bli som det ... Tyngdlös trots trycket. Sväva, hur omöjligt det än känns.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vera
  2. +
  3. Jackie

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jackie av Anne Swärd (pocket).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Swärd