Bord för en (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2020-01-23
Upplaga
1
Förlag
Kartago Förlag
Originaltitel
Bord för en
Illustratör/Fotograf
Johannes Torstensson
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
490 g
SAB
Hci
ISBN
9789175153247
Bord för en (häftad)

Bord för en

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-01-23

Slutsåld

"Mitt namn är Johannes och jag älskar mat. Från ung ålder blev jag van vid att ta en extra portion. På dagis var det fult att lämna mat. "Tänk på barnen i Afrika", sa man och det satte djupa spår i mig. Sedan dess har jag alltid ätit upp allt på tallriken.

Jag går helst till ställen som har buffé där jag kan vräka i mig. Det är därför jag väljer att gå ut och äta ensam. Jag väljer alltid bord för en. Då finns det ingen som kan döma mig."

Johannes Torstensson har varit verksam som serietecknare i över tio år med en rad hyllade fanzines. Han är också känd som rapparen "Aggro" samt verksam som bildkonstnär och programledare. Bord för en är hans debut i bokform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bord för en. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En serieroman att sluka!
    Daniel Sundberg, 27 februari 2020

    Grym debut! Ett album att sträckläsa. En utlämnande historia om ämnen som närmast aldrig förekommer i böcker. Läs! Torstenssons teckningar tåls att återkomma till gång på gång.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johannes Torstensson

  • Världens Ende 3

    Björn Ahlén, Henrik Bromander, Jon Mårtensson, Johannes Torstensson, Hanna Petersson

    Det tredje numret av Världens Ende har temat förfall. Läs bland annat om en urspårad dokusåpa, om farlig teknik, om ett översvämmat Göteborg, om en tid på dagis, om livet på ett callcenter, om existens och politik, om döda musiker och om hur man s...