Själen har inga rynkor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (115.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingen har allt, alla har något (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-11-28
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175239088
Själen har inga rynkor (ljudbok)

Själen har inga rynkor (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-28

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I Stockholmsstadsdelen Aspudden driver de två pensionerade änkesystrarna Vera och Mimmi sitt drömprojekt: second hand-butiken Syster Yster. Till sin hjälp har de den unga käcka praktikanten Lotten, den buttra men effektiva sömmerskan Margot och transporthjälpen Bosse.

Allt är dock inte frid och fröjd, vilket den nyinflyttade före detta dansaren Petra blir varse. Åttioåriga stamkunden Viola uppträder alltmer virrigt, och yrar om ett "barnbarn" hon måste sörja för. Dessutom stjäl folk skänkta kläder som placerats utanför butiken, och när Petra konfronterar en av förövarna blir hon bryskt omkullknuffad. Men olyckan visar sig vara Petras lycka. De trevliga butiksägarna och Bosse tar hand om henne, och Petra inser snabbt att Syster Yster är välgörande även för kropp och själ. Hon sörjer alltjämt sin make Petrus förtida död och till råga på allt har deras dotter Amanda flyttat till New York. Bosse visar sig dock vara mer än villig att råda bot på Petras ensamhet och melankoli.

Författaren Eva Swedenmark har etablerat sig som en av de främsta inom genren mappie-lit och nu släpper hon en unik serie lustfyllda berättelser där fokus återigen ligger på hur kvinnor 60+ idag lever och förväntas leva sina liv.

"Ingen har allt, alla har något" är en härlig serie kortromaner primärt skrivna för det digitala formatet där "Själen har inga rynkor" är först ut. Vi får följa en brokig skara människor som alla på något sätt kommer i kontakt med secondhand butiken Syster Yster och vars liv förändras i både stort och smått!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Själen har inga rynkor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bok jag varmt rekommenderar!
    Kim M. Kimselius, 9 december 2017

    Jag läser ALLT Eva Swedenmark skriver. Hennes böcker får mig att må bra, le skratta och ibland fälla en tår. Den här boken är inget undantag. En härlig bok om relationer och ensamhet, beskrivet på ett sätt som gör att man blir en del av karaktärernas liv.

    När jag läst slut boken kastar jag mig över datorn för att se om det finns någon fortsättning. Det finns det, men den har inte kommit ut ännu. Jag får vänta ytterligare några dagar på att få lyssna på den.

    Det här är en bok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Swedenmark