Kärlek har ingen ålder (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ingen har allt, alla har något (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-12-12
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175239095
Kärlek har ingen ålder (ljudbok)

Kärlek har ingen ålder (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-12
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En överhängande hyreshöjning hotar att stjälpa den charmiga second hand-butiken Syster Yster i Aspudden. Men den till synes värdefulla docka stamkunden Petra hittat på en hylla kan vara ljuset i tunneln, och en ansedd auktionsfirma ska skicka butiksägarna Mimmi och Vera ända till New York inför försäljningen men det vill därför till att de annars så sorgligt klädda systrarna genomgår en rejäl makeover. Detta får den något nedstämda väninnan Margot att vakna till liv och hon skapar några beundransvärda kreationer.

Som tack för Petras fynd bjuder Syster Yster-systrarna henne med till New York. Och med tanke på Petras starka längtan efter sin dotter Amanda - som fått en roll i en Off Broadway-pjäs over there - kommer resan som en skänk från ovan. Bosse, Petras nya kärlek, får däremot snällt stanna hemma.

När Petra & Co anländer till New York tornar svarta moln upp sig: Amanda dyker inte upp vid flygplatsen och ingen tycks veta var hon är. Och till råga på allt triggas Bosses svartsjuka hemma i Aspudden av mobilbilder där Petra syns tillsammans med den inställsamme antikhandlaren Göran. Ska Bosse falla offer för sina demoner och jaga efter Petra?

"Ingen har allt, alla har något" är en härlig serie kortromaner primärt skrivna för det digitala formatet där författaren Eva Swedenmark än en gång med värme lyckas skildra det faktum att det inte finns något bäst före-datum för att finna - eller återfinna - kärleken.
"Kärlek har ingen ålder" är den andra delen och uppföljaren till "Själen har inga rynkor" där vi lärde känna en brokig skara människor som alla på något sätt kommer i kontakt med secondhand butiken Syster Yster och vars liv förändrades i både stort och smått!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek har ingen ålder. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En underbar bok!
    Kim M. Kimselius, 16 december 2017

    En underbar bok som jag lyssnar på med ett brett leende. Eva Swedenmark är en mästare på personskildringar. Jag älskar hur karaktärerna i berättelsen gör de mest osannolika saker. Visst kan det kännas som lite väl enkla lösningar på problem ibland, men jag köper det, eftersom berättelsen är så charmig.

    En sak kan man alltid lita på när man läser en bok av Eva Swedenmark: hur eländigt det än är ordnar det alltid upp sig till slut, ibland på oväntat sätt. Det här är en bok som jag kall... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kärlek har ingen ålder