Sanningen om Alice (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
691
Utgivningsdatum
2016-07-22
Förlag
Historiska Media
Översättare
Annika Sundberg
ISBN
9789175453835
Sanningen om Alice (e-bok)

Sanningen om Alice (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-07-22
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En ny roman av succéförfattaren Katherine Webb! Perfekt läsning för dig som gillar böcker av Kate Morton och Jojo Moyes.

Katherine Webb har fått stor uppskattning hos de svenska läsarna med sina stämningsfulla romaner. Hennes senaste bok, Sanningen om Alice, utspelar sig i den engelska staden Bath i början av 1800-talet.

På en höjd ovanför staden tronar familjen Alleyns herrgård. Här har sonen Jonathan isolerat sig sedan han återvände från Napoleonkrigen. Men tjänsteflickan Starling tror inte att det är krigets fasor som plågar Jonathan, hon är övertygad om att han ligger bakom Alices försvinnande kvinnan Starling såg som sin syster.

När Rachel Weekes flyttar till staden korsas hennes och familjen Alleyns vägar. Hon dras in i en väv av lögner och misstro, men allt eftersom tycks obekväma sanningar stiga upp till ytan ?

Sanningen om Alice är en förtätad berättelse om två starka kvinnor som är villiga att riskera allt för sanningen.

Röster om boken:

»Miljöerna som Webb skildrar är helt fantastiska! Man kan se allt framför sig, höra ljuden från gator och fåglar och känna dofterna av staden. Det var en ren fröjd att läsa naturskildringarna. Sanningen om Alice utspelar sig under början av 1800-talet och Webb lyckas verkligen levandegöra den, både hur hon skildrar livet i de övre klasserna och hur hon skildrar livet för de vardagliga människorna ? Sanningen om Alice är en fantastisk berättelse om kärlek, sorg och hemligheter. Och just hemligheter genomsyrar hela boken och det skapar ett sug efter att bara få läsa mer och det kändes faktiskt rätt så sorgligt att skiljas från Rachel, Jonathan och Starling.« Evelinas bokblogg

»Här finns spänning, kärlek, sex, brutalitet, svek, gott och ont. Det är en underhållande roman ? Det går lätt att föreställa sig en tv-serie baserad på boken.« Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sanningen om Alice