Kyldygnet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2018-03-19
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789175456102
Kyldygnet (e-bok)

Kyldygnet (e-bok)

Tom Grip 1

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-03-19

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Köpenhamn, juni 2016. Danmarks dyraste målning genom tiderna stjäls från nationalmuseet under en stöt som är lika utstuderad som våldsam. Spåren leder till en Malmöbaserad liga, ledd av den ökända Khanen.

När konsttjuven Tom Grip, efter flera år på flykt, får i uppdrag att finna Hammerhøis mest kända verk får han både maffian och polisen efter sig. Och överallt dyker namnet Jonathan Frost upp. Toms bästa vän från studietiden. Mannen som varit död i fyra år.

Kyldygnet är den första boken i serien om den internationella konsttjuven Tom Grip. Det är en oavlåtligt spännande thriller med elegant komponerad intrig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Birk Philip

  • Frostnatt

    Birk Philip

    Ett oväntat avslöjande tvingar den beryktade konsttjuven Tom Grip att återvända till hemstaden. Stockholm, december 2018. Ett oväntat avslöjande tvingar den beryktade konsttjuven Tom Grip att återvända till sin hemstad för första gången på elva år...

  • Tigerstaden

    Birk Philip

    Omvärlden betraktar Tom Grip som död, men innan han kan dra sig undan för gott måste konsttjuven genomföra en sista stöt. Uppdraget är att stjäla ett sedan länge försvunnet Munch-original: den berömda Madonna. Tavlan hålls gömd i Oslo, och Tom är ...