Frostnatt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tom Grip (del 2)
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175459004

Frostnatt E-bok

Tom Grip 2

E-bok,  Svenska, 2019-04-25

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ett oväntat avslöjande tvingar den beryktade konsttjuven Tom Grip att återvända till hemstaden.

Stockholm, december 2018. Ett oväntat avslöjande tvingar den beryktade konsttjuven Tom Grip att återvända till sin hemstad för första gången på elva år. Kort därpå utsätts Nationalmuseum för en snillrik kupp. Anders Zorns berömda målning Midsommardans går upp i rök - och misstankarna faller genast på hemvändaren Grip.

För att rentvå sitt namn är det av största vikt för Tom att finna den skyldige. Jakten på upprättelse försvåras dock av polisen, gamla fiender och en kristen sekt. När det visar sig att också Veronica, Toms följeslagare, är i fara krymper hans handlingsutrymme dramatiskt. Sökandet efter gärningsmannen leder rakt in i det förflutna. Tillbaka i barndomens kvarter sköljer minnena över Tom och hotar att sätta honom ur spel när insatserna är som högst.

Frostnatt är den andra boken i Philip Birks actionladdade serie om Tom Grip. År 2018 debuterade Birk som deckarförfattare med uppmärksammade Kyldygnet. Philip Birks drivna och spännande böcker leder tankarna till Jens Lapidus och Raymond Chandler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Philip Birk