Tigerstaden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2020-08-24
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789175459028
Tigerstaden (e-bok)

Tigerstaden (e-bok)

Tom Grip 3

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-08-24
141
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Omvärlden betraktar Tom Grip som död, men innan han kan dra sig undan för gott måste konsttjuven genomföra en sista stöt. Uppdraget är att stjäla ett sedan länge försvunnet Munch-original: den berömda Madonna. Tavlan hålls gömd i Oslo, och Tom är en av ytterst få som vet var den finns ? det var nämligen han som stal konstverket förra gången.

När den före detta polisen Kasper Christiansen dyker upp i den norska huvudstaden tvingas Tom revidera sina planer. Vännens son är försvunnen, och Madonnan visar sig vara det enda som kan leda dem på rätt spår.

Tigerstaden är den tredje fristående boken om den snillrika konsttjuven Tom Grip. Philip Birk blandar humor med kallhamrad action och en raffinerad intrig. Den första boken om Tom Grip, Kyldygnet, utkom 2018 och har sedan dess getts ut i Tyskland, Schweiz och Österrike. Ett tyskt produktionsbolag har även köpt film- och tv-rättigheterna till böckerna i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Birk Philip

  • Frostnatt

    Birk Philip

    Ett oväntat avslöjande tvingar den beryktade konsttjuven Tom Grip att återvända till hemstaden. Stockholm, december 2018. Ett oväntat avslöjande tvingar den beryktade konsttjuven Tom Grip att återvända till sin hemstad för första gången på elva år...

  • Kyldygnet

    Birk Philip

    Köpenhamn, juni 2016. Danmarks dyraste målning genom tiderna stjäls från nationalmuseet under en stöt som är lika utstuderad som våldsam. Spåren leder till en Malmöbaserad liga, ledd av den ökända Khanen. När konsttjuven Tom Grip, efter flera år p...