Havets hundar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2019-08-12
Förlag
Historiska Media
SAB
Hc
ISBN
9789175459424
Havets hundar (inbunden)

Havets hundar

Inbunden Svenska, 2019-08-12
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Mitt i natten vaknar Saga med bultande öga och sprucket ögonbryn. Hon måste fly. När hon ger sig av är det för att aldrig återvända.

Under sin flykt kommer Saga i kontakt med havshundarna vikingatidens människohandlare. Och snart får Saga veta något omvälvande om sin egen bakgrund. Kommer hon någonsin få reda på sanningen?

Havets hundar är första delen i en ny och dramatisk romanserie om vikingatiden. Boken är fylld av starka personporträtt och skildrar såväl spännande resor och äventyr som handel och vardag.

Författaren Agneta Arnesson Westerdahl är utbildad arkeolog och osteolog och har bland annat skrivit Skuggornas tid, en del i den historiska romanserien Släkten.
Visa hela texten

Fler böcker av Agneta Arnesson Westerdahl

  • Skuggornas tid

    Agneta Arnesson Westerdahl

    Den efterlängtade nionde delen i romanserien Släkten ! »En av de bästa romanerna om medeltiden som kan läsas ... boken är lättläst, välskriven, realistisk och som berättelse helt sannolik ... en njutning att läsa.« Gotlands Allehanda »Författaren ...

  • Sagas krönika

    Agneta Arnesson Westerdahl

    Saga , på gränsen mellan flicka och kvinna, måste fly från sin ätt i södra Norge. Om hon inte lämnar gården, kommer en av hennes bröder att slå ihjäl henne. Saga får tillfälligt skydd i Skiringssals storgård, men måste fly vidare med ett handelssk...

Bloggat om Havets hundar