Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2021-05-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
286 g
SAB
Rb
ISBN
9789175575445
Föräldrar för framgång : sätt guldkant på ditt barns idrottsupplevelse (häftad)

Föräldrar för framgång : sätt guldkant på ditt barns idrottsupplevelse

Häftad Svenska, 2021-05-21
203
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Många unga idrottare slutar tidigt med sin sport. Ofta beror det på att de känner prestationsångest och tappar lusten. Här spelar tränarna en stor roll, men även du som förälder är mycket viktig för ditt barns idrottsutövande. Det gäller att peppa utan att pressa.

Barbro Sundberg, mental tränare och coach, har under lång tid engagerat sig i ledares och föräldrars betydelse för idrottande barn och ungdomar. Ofta missförstår föräldrar hur viktig deras roll är och kan i många fall driva sina barn för hårt.

I Föräldrar för framgång ger Barbro exempel på vinnande föräldrabeteende. Boken innehåller bland annat intervjuer med 18 idrottsstjärnor om deras relation till sina föräldrar under uppväxten och den tidiga idrottskarriären, bland andra Anna Östling, Anders Limpar, Stefan Lövgren och Tina Thörner.

Läsaren får inblick i vad som ligger till grund för ett framgångsrikt idrottande hos barn och unga, som inte nödvändigtvis måste leda till medaljer, men som definitivt skapar en känsla av att idrott är kul!

Barbro Sundberg är född 1956 i Göteborg, bor i Stenungsund och driver företaget Personal Wellcare. Hon är utbildad till idrottslärare vid Gymnastik och Idrottshögskolan och Mental Sports Trainer och ICC-Coach vid Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro. Barbro har lång erfarenhet som mental tränare, coach, motionsledare, idrottslärare och ledarskapsutbildare, och har även arbetat bland annat som massör och kostrådgivare. Hon är flitigt anlitad som föreläsare och expert kring hälsofrågor och har synts bland annat i tv-program som Solens Mat, Aspegren Mitt i Maten och Sköna söndag. Föräldrar för framgång är Barbro Sundbergs andra bok om idrott för föräldrar och ledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Föräldrar för framgång : sätt guldkant på ditt barns idrottsupplevelse
  2. +
  3. Coaching med tema KBT : en handbok och självhjälpsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coaching med tema KBT : en handbok och självhjä... av Åsa Palmkron Ragnar, Lena Brandt Persson (häftad).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbro Sundberg

  • Lystring idrottsföräldrar och ledare

    Barbro Sundberg

    I de allra flesta föreningar har man tagit fram en värdegrund som anger på vilket sätt och med vilken etik och moral man vill att de aktiva ska uppfostras i. En form av regelverk. Men hur kommuniceras detta till föräldrarna som har sina barn i klu...