Metallskallar : en roman om rock & relationer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2020-07-06
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 19 mm
Vikt
474 g
SAB
Hc
ISBN
9789175575919
Metallskallar : en roman om rock & relationer (häftad)

Metallskallar : en roman om rock & relationer

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-07-06
285
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Äntligen kan Sara få ett lugnt och harmoniskt liv tillsammans med sin ungdomskärlek Markus - om hon bara kan komma över sin medelålderskris. Kanske blir allt bättre om hon får lira hårdrock igen.
Markus söker samma lugn i sitt liv. Som nyskild tvåbarnspappa gäller det att få ihop vardagen. Men med Sara blir allting tvärtom ett smärre kaos när hon vill ta igen de förlorade åren och börjar konkurrera med hans hårdrocksband. Vem ska nu styra upp vardagen? Och det blir ju inte bättre av att de dras in i kompisarnas gamla kriser och de stökiga ungdomsåren gör sig påminda igen.
Men så en vacker dag tar Sara ett drastiskt beslut som ska rädda både kärleken, vänskapen och bandet - ett beslut som leder dem från hemkvarteren i Årsta till Sweden Rock Festival i Blekinge. Allt kommer att bli bra - om alla bara är med på hennes planer.

METALLSKALLAR är en relationsroman kryddad med humor, attityd och nostalgi där det mesta i livet definieras av rockmusik. Har hårdrockaren förändrats - eller är det världen runt omkring som inte längre är densamma?

Det här är Print on Demand-utgåvan."

DAN NILSSON är född 1971 i skånska Eslöv, där han växte upp med att lyssna på musik och spela i olika rockband. Som vuxen fortsatte han med musiken i rollen som hårdrocksrecensent, men framför allt utvecklades han som journalist och tidningsmakare. Han är också utbildad manusförfattare för film och tv, samt har skrivit spänningsromanerna Bevakaren (2015) och Jag följer dig (2017). Han bor numera i Årsta, Stockholm, tillsammans med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Metallskallar : en roman om rock & relationer
 2. +
 3. Em

De som köpt den här boken har ofta också köpt Em av Kim Thúy (häftad).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Metallskallar : en roman om rock & relationer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. METALLSKALLAR en roman om rock o relationer
  Pockethexan, 14 oktober 2020

  Boken är skriven av:
  Dan Nilsson

  från Hoi förlag

  Det här är verkligen en bok för alla som älskar Heavy Metal eller som vi annars säger Hårdrock. Måste säga att de som älskar denna typ av musik är den här boken en Aha-upplevelse. För mig som till viss del gillar den här musiken och är uppvuxen under storhetstiden 1980-talet, uppskattar den också. Fast när det kommer till att name-droppa gruppnamn går jag bet, fast jag kan ju stolt säga att jag var på SAGAS konsert på Hove... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Nilsson