Fruset offer (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (383.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cardinal-serien (del 1)
Inläsare
Henrik Norman
Utgivningsdatum
2020-06-21
Förlag
Hoi Audio
Översättare
Lars Rambe, Sandra Gustafsson
ISBN
9789175577364
Fruset offer (ljudbok)

Fruset offer Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Flera tonåringar försvinner i den lilla staden Algonquin Bay i Kanada, och trots stora eftersökningar finns inga spår efter dem. När sökandet är på väg att avslutas sätter den envise kriminalaren John Cardinal ändå in ännu fler resurser vilket leder till att han omedelbart får sparken från mordroteln.

När kvarlevorna efter den trettonåriga Katie Pine hittas infrysta i ett gammalt gruvschakt återinsätts Cardinal i tjänst och får dessutom en ny kollega, Lise Delorme, som han genast blir misstänksam mot. Hon har tidigare arbetat med korruption och mutbrott och även satt dit stadens borgmästare, och eftersom Cardinal själv bär på en stor hemlighet har han all anledning att bli orolig.

Utredningen av mordet på Katie Pine blir allt annat än enkel. Cardinal ifrågasätts av både massmedia och kollegor samtidigt som ytterligare fruktansvärda upptäckter görs. En seriemördare är lös och någonstans i en källare ligger ännu ett offer och kämpar för sitt liv - ska de hitta honom i tid?

GILES BLUNT växte upp i North Bay, Ontario, en stad som liknar Algonquin Bay i serien om John Cardinal. Efter studier vid University of Toronto, flyttade han till New York där han bodde i tjugo år innan han återvände till Toronto 2002. Förutom böcker har han också skrivit manus för tv-serier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fruset offer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Längtar efter nästa bok i serien
    Kim M. Kimselius, 8 juli 2020

    Det här är första boken i en serie om kriminalaren John Cardinal. En annorlunda bok, spännande, nya miljöer och fascinerande sätt att "begrava" mordoffren. Ännu har inte nästa bok i serien kommit ut, men jag tänker hålla ögonen öppna. Jag vill gärna fortsätta läsa om kriminalaren Cardinal. Rekommenderar dig varmt att läsa boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Giles Blunt