Döden kvittar det lika (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Andreas Nylund (del 1)
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2016-02-15
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
159 g
SAB
Hc
ISBN
9789175579931
Döden kvittar det lika (pocket)

Döden kvittar det lika

(46 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket Svenska, 2016-02-15
55
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Förresten Andreas, du känner henne!" Röda lockar faller över bårens kant och Andreas hjärta stannar. Hemma i den fashionabla villan finns hans fru och barn men medvetslös på båren framför honom i akutrummet ligger hans livs kärlek.

Olyckan får sanningar att bubbla upp till ytan medan Andreas försöker hålla ställningarna. Hans fru försöker förgäves berätta för honom vad hon vet, men är det han som stöter henne ifrån sig eller hon som drar sig undan? Det förflutna spelar ut sina kort.

Runt människorna på ett sjukhus i Halmstad utspelar sig livet i sin mest dramatiska form. Sjukhusets kulvertar vindlar sig likt livsuppehållande kärlträd kring trasiga människor som söker kärlek men finner ensamhet, svartsjuka och ond bråd död. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Döden kvittar det lika
 2. +
 3. Döden den bitterbleka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döden den bitterbleka av Anne-Marie Schjetlein (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Döden kvittar det lika. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Stegrande berättelse men svåra karaktärer
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 16 maj 2021

  Den här boken tycker jag byggs upp på ett fint sätt och spänningen stegrar allt mer mot slutet. Ett tag in i boken upptäckte jag att jag kände igen en del saker och insåg att jag hade läst den förut. Boken varvar både perspektiv och tid. Olika karaktärer får ta plats. Tillbakablickarna som varje gång ger fler och fler ledtrådar och som sakta öppnar upp det förflutna. Anne-Marie Schjetleins sätt att berätta gillar jag, men jag har svårt för de olika karaktärerna. Det finns tyvärr ingen jag ver... Läs hela recensionen

 2. Tilltalade mig inte alls
  Sofia, 31 oktober 2020

  Läste 2/3 av boken men läste inte klart hela då den inte tilltalade mig för fem öre. Jag trodde mig skulle läsa en deckare men var snarare relationsdrama mellan huvudpersonen och kvinnorna i hans liv.

 3. spännande intrig
  @bettan_bokprataren (Örebro), 30 januari 2020

  Anne-Marie skriver bra och fängslande med ett högt tempo och ett bra driv.
  Jag kan tycka att historien är lika mycket relationsdrama som spänningsroman och har undertoner av att något hotfullt och skrämmande ska hända. Hela tiden ligger det och darrar i luften att något fasansfullt kommer att ske. Något är förfärligt fel.

 4. BRA bok!

  Jättebra och spännande från början till slut -man kan inte sluta läsa var vaken långt in på natten.

  Lena "Kat"

 5. Spännande thriller!
  Lollos bokhörna, 16 juli 2019

  Denna bok är den första delen om kirurgen Andreas Nylund. "Döden kvittar det lika" är en psykologisk thriller där vi snabbt kastas in i handlingen. Dåtid varvas med nutid i ganska korta kapitel. Jag började läsa boken under gårdagskvällen och släppte den när jag hade läst ut den. Boken är lättläst och oförutsägbar. En bra bok för semester och det bästa är att det finns ett par böcker kvar att läsa om kirurgen och sjukhuset i Halmstad.

 6. Spännande
  Läslusen, 27 november 2017

  Lite rörigt i början men sen blev den jättebra och mycket spännande och lite läskig. Klart läsvärd om man gillar deckare. Är inne på bok 2 nu och den verkar också bra

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Anne-Marie Schjetlein