Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Fruängsdeckarna (del 1)
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2016-03-02
Upplaga
2
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
382 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789175690674
Den som ger sig in i leken (häftad)

Den som ger sig in i leken

Fruängsdeckarna, första boken

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-03-02
113
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Blir man någonsin för gammal för äventyr? Gunvor Ström är redan i mitten på 60-års åldern när hennes karriär plötsligt tar en drastisk vändning. Från en framgångsrik karriär som kirurg, som får ett abrupt slut på grund av darrande händer, kastar hon sin in i en helt ny värld full av utmaningar.

Privatdetektiv. Vem hade kunnat tro det? Men det visar sig att det passar både hennes nyfikenhet, skarpa analysförmåga och mod.

Gunvor får ett fall som sägs vara enkelt. En otrohetsaffär. Men när mannen blir brutalt misshandlad och frun drar tillbaka uppdraget vänds allt upp och ner.

Två ungdomar från förorten och en åldrande kvinna gör vad de kan för att smälta in på Stockholms innekrogar. Tillsammans ger de sig ut i Stockholmsnatten för att lösa gåtan och kanske också slippa sina liv för en kort stund. Men någon ser dem. Någon som håller sig osynlig i bakgrunden men bevakar varje steg de tar.

Det är en berättelse om våld, galenskap, passion och mod. En katt- och råtta-lek på liv och död. När snaran dras åt är det för länge sedan för sent. För den som ger sin in i leken...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den som ger sig in i leken
  2. +
  3. Och aldrig jag lämnar dig åter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och aldrig jag lämnar dig åter av Luna Miller (häftad).

Köp båda 2 för 205 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den som ger sig in i leken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tät spänning i en intrig som överraskar
    Annika Nordlander Finn, 18 januari 2017

    Den mogna och erfarna kvinnliga kirugen byter bana och blir deckare. Denna oväntade medelålders kvinna är deckaren som löser en komplicerad intrig. Till sin hjälp får hon två ungdomar från förorten. Tillsammans smälter de in i stureplansmiljön och fångar upp de lösa trådar som väver denna deckargåta. Fruängen får en välförtjänt plats som centrum för bokens huvudpersoner och boken fångar på en fint sätt Stockholm och dess miljöer och människor. Boken är den första i en trilogi och jag längtar ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Luna Miller