Inte en kroppsspråksbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2018-08-29
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form) / Henriksson, Johanna (foto)
Dimensioner
180 x 143 x 10 mm
Vikt
274 g
SAB
F.063,Doef
ISBN
9789175777900
Inte en kroppsspråksbok (häftad)

Inte en kroppsspråksbok

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2018-08-29
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ända sen jag stegade in på mitt första uppdrag iförd läderbyxor och stilettklackar, för att hålla kurs i kroppsspråk har jag försökt lära mig av alla tokerier och misstag jag gjort. Min första lärdom var att människor har väldigt svårt att lyssna de första fem minuterna om man är lite för uppseendeväckande klädd.

I sin debutbok berättar skådespelaren och kroppsspråksexperten Gabriella Lockwall humoristiskt och pedagogiskt hur hon hjälpt människor att bli av med sin talarrädsla, sina fysiska ickeverbala ovanor eller sin nervositet. Kort sagt att bli bättre på att kommunicera med andra. Som läsare känner vi igen många av situationerna, personligheterna och lär oss om det spännande området ickeverbal kommunikation. Boken tar avstamp i Gabriellas övertygelse om att alla människor är unika och behöver genomtänkt personlig feedback och tydliga verktyg för att utvecklas. Det behövs inte en kroppsspråksbok till med allmänna råd eftersom vi är mer komplexa än så när vi kommunicerar.

Det är så lätt att bara fundera på vad som skall sägas, Gabriella har verkligen hjälpt till med att sätta fokus på hur det skall sägas. Med riktigt stora besöksmängder på Vasamuseet är det viktigt att vara tydlig med sin kommunikation, Gabriella gör det lätt för oss att bli bra på det." Spännande att det blir en bok! Peter Rydebjörk, Guideansvarig Vasamuseet / Guide Manager, Vasa Museum
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Inte en kroppsspråksbok
 2. +
 3. Slöjd, bildning och kultur : om pedagogisk slöjd i historia och nutid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slöjd, bildning och kultur : om pedagogisk slöj... av Sven Hartman (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Inte en kroppsspråksbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättillgängligt om det icke verbala
  Annsofi , 21 november 2019

  Rolig och användbar bok om vad vi förmedlar utöver det vi uttrycker verbalt. Gabriellas språk är lättillgängligt samtidigt som allt är välgrundat i vetenskap och många års studier. För den som tycker det är obekvämt att prata inför andra bjuder boken på knep att ta till för att känna sig tryggare.

 2. Med det mesta du behöver inom det här området
  Kristin Johansson, 21 november 2019

  Boken är lätt att ta till sig.
  För dig som inte är så van att tänka i termer kopplat till vilket första intryck du gör genom dina kläder, hur du står, hur du rör dig m.m funkar den som en sorts guide. Gabriella delar givmilt med sig av sina egna erfarenheter så vi får insikt och förståelse för att vi alla är unika.
  För dig som läst och praktiserat kunskaper om kroppsspråkets påverkan kan boken ge liten annan vinkling.

  På min arbetsplats har vi läst den i personalgruppen oc... Läs hela recensionen

 3. Intressant
  Bokdjungeln , 12 juli 2019

  Det här är, enligt mig en ganska intressant bok. På mitt jobb jobbar vi med vägledning och tar då bland annat upp kommunikation och hur mycket som kan förmedlas utan att man säger något, tex via klädsel. Mycket av det som står i boken tar vi upp, men jag fick ändå lära mig några nya saker, och fick idéer inför framtida vägledningskurser. Jag gillar att författarinnan är ödmjuk i sin framtoning och säger att även hon har gjort misstag som hon lärt sig av och att hon blivit bättre i sitt yrke j... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Inte en kroppsspråksbok