Inte en kroppsspråksbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2018-08-29
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form) / Henriksson, Johanna (foto)
Dimensioner
180 x 143 x 10 mm
Vikt
274 g
SAB
F.063,Doef
ISBN
9789175777900
Inte en kroppsspråksbok (häftad)

Inte en kroppsspråksbok

Häftad Svenska, 2018-08-29
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ända sen jag stegade in på mitt första uppdrag iförd läderbyxor och stilettklackar, för att hålla kurs i kroppsspråk har jag försökt lära mig av alla tokerier och misstag jag gjort. Min första lärdom var att människor har väldigt svårt att lyssna de första fem minuterna om man är lite för uppseendeväckande klädd.

I sin debutbok berättar skådespelaren och kroppsspråksexperten Gabriella Lockwall humoristiskt och pedagogiskt hur hon hjälpt människor att bli av med sin talarrädsla, sina fysiska ickeverbala ovanor eller sin nervositet. Kort sagt att bli bättre på att kommunicera med andra. Som läsare känner vi igen många av situationerna, personligheterna och lär oss om det spännande området ickeverbal kommunikation. Boken tar avstamp i Gabriellas övertygelse om att alla människor är unika och behöver genomtänkt personlig feedback och tydliga verktyg för att utvecklas. Det behövs inte en kroppsspråksbok till med allmänna råd eftersom vi är mer komplexa än så när vi kommunicerar.

Det är så lätt att bara fundera på vad som skall sägas, Gabriella har verkligen hjälpt till med att sätta fokus på hur det skall sägas. Med riktigt stora besöksmängder på Vasamuseet är det viktigt att vara tydlig med sin kommunikation, Gabriella gör det lätt för oss att bli bra på det." Spännande att det blir en bok! Peter Rydebjörk, Guideansvarig Vasamuseet / Guide Manager, Vasa Museum
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inte en kroppsspråksbok
  2. +
  3. Svenska skrivregler

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svenska skrivregler av Ola Karlsson (häftad).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Inte en kroppsspråksbok