Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Jonna (del 1)
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2016-05-23
Upplaga
2
Förlag
FramSteget Bokförlag
Medarbetare
Liljestrand, Patric (red.) / Liljestrand, Patric (form)
Dimensioner
180 x 110 x 16 mm
Vikt
185 g
ISBN
9789175810300
Cool och enastående (häftad)

Cool och enastående

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2016-05-23

Slutsåld

Något äter upp Jonna inifrån. Men hon låtsas oberörd även om det skaver som en finne i stjärten. Så fort en ovälkommen sanning knackar på suddar hon bort den. Snabbt. Förmågan att lura sig själv har varit en kär vän hela livet.

Men en del saker kan man inte blunda för i all evighet. Verkligheten gör sig redo att anfalla. Vare sig hon vill eller inte.

När man börjar höra röster är det kört. Eller är det då det börjar?

En tankeväckande och underhållande bladvändare med hög igenkänningsfaktor om att hitta hem till sig själv.

Cool och enastående är den första fristående boken om Jonna.

RECENSION
"Regine Grundel är en mycket god berättare och mycket lättläst och hon är en duktig stilist. Hon skriver enkelt utan minsta krumbukter och sämre kan man ha det som läsare! ... Hon skriver väl och 'igenkänningsfaktorn" i historien är god!"
- Bengt Åkerblom: Wermlandiana
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Cool och enastående. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och medryckande bladvändare!
  Boktanten, 3 september 2020

  Alltså vilken bok! så hör igenkänning, så många skratt och så jobbig att läsa.
  Hur många är vi inte som ibland blundar för jobbiga saker? Som hellre låtsas som ingenting än tar en diskussion? Speciellt om man vet att man ändå inte kommer att tycka om svaren. Jag har inte varit med om exakt det som händer i boken men många av Jonnas tankar och känslor finns ju även i andra händelser.

  Boken är väldigt lättläst och har ett språk som gör att jag var fast nästan direkt. Regine Grundel... Läs hela recensionen

 2. spännande relationsdrama
  @bettan_bokprataren (Örebro), 27 april 2020

  En välskriven och charmig bok. Den goda berättarteknik som Regine har gör så jag fastnar direkt. Hon är en mycket god berättare och skriver med ett enkelt språk som gör boken mycket lättläst. En berättelse där många kan känna igen sig i, då igenkänningsfaktorn är hög.
  Spännande och lättläst relationsdrama. En bladvändare.

 3. Välskriven och bra bok!
  Lollos bokhörna, 26 april 2020

  Det här är den första fristående boken om Jonna. Jonna lever med sin man Jocke och deras två barn. Det borde vara bra men något äter upp Jonna inifrån. Något är inte bra. Boken berättas växelvis ur Jonnas respektive Jockes perspektiv vilket ger en bra bild av deras relation och vad som inte är bra i den.
  Det är en välskriven bok som växer ju mer jag läser. Den är lättläst, med korta kapitel och läsningen flyter på bra. Det är en bok med både humor och allvar. Jag blir dock otroligt irrite... Läs hela recensionen

 4. Cool och enastående
  S.H., 28 augusti 2018

  Välskriven och spännande relationsroman. Boken ger läsaren många insikter och kloka ord. En sträckläsarbok som rekommenderas varmt att läsas. Även efterföljaren "Jonna Modig".

Visa alla 4 recensioner