Avlägset mål (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2019-02-27
Förlag
Novellix
Medarbetare
Benk, Lisa (form)
Dimensioner
145 x 105 x 5 mm
Vikt
30 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789175893006
Avlägset mål (häftad)

Avlägset mål

Häftad Svenska, 2019-02-27
45
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Egentligen hade hon velat resa hem tidigare än de hade bestämt. Men biljetterna var beställda och det skulle vara omöjligt att få byta sovvagnsplatser nu mitt i semestertiden. Och Tor, hennes man, hade väl undrat om hon kom hem tidigare än de gjort upp, tyckt att hon inte tog vara på allt han gett henne.

Såg mot målet som de väl skulle försöka nå i dag: den vita snön. Ibland kunde det verka som om de var så nära, som om de skulle vara framme vid glaciärens fot när vägen svängde. Men målet sköts bakåt hela tiden och på turistbroschyrernas karta kunde hon se att de hade över halva vägen kvar. Ändå hade hon låtit lura sej gång på gång, sagt: Men nu, nu tror jag ...

Ett mål kan synas så tydligt framför en. Ligga så nära, men ändå vara omöjligt att nå. Och precis lika svårt som att bestiga en alptopp, kan ett äktenskap vara - att bli likvärdig, jämbördig, kräver samma energi, samma viljestyrka och samma beslutsamhet. Och precis som en alptopp, kan drömmen om det jämställda förhållandet se ut att försvinna längre och längre bort ju mer man rör sig mot det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Avlägset mål
  2. +
  3. Jag skriver till dig från ett avlägset land ... :  mystik och livssyn hos Gunnar Ekelöf och Sven Delblanc

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag skriver till dig från ett avlägset land ...... av Lars Ahlbom, Karin Levander, Helene Blomqvist, Görel Cavalli-Björkman, Johan Cullberg (inbunden).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Avlägset mål