Snösommar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Arvet efter Kaiser (del 2)
Utgivningsdatum
2017-04-27
Förlag
Mörkersdottir förlag
Illustratör/Fotograf
Benjamin Sjöberg
Dimensioner
192 x 154 x 20 mm
Vikt
383 g
SAB
Hc
ISBN
9789175990965
Snösommar (häftad)

Snösommar

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-04-27

Slutsåld

Linus Kaiser är död.
 
En isande köld har lamslagit Sverige. Sommaren står för dörren men vintern vägrar envist släppa taget. I de djupa skogarna ställs människa mot troll i kampen om överlevnad.
 
Ingra Varg är kvar i Stockholm. Undantagstillstånd råder och skillnaden mellan liv och död är rasslet i ett stuprör, vinden som viskar bakom nacken eller skuggorna som kryper över husfasaden.
 
Regering har flytt huvudstaden. Från ett slitet vandrarhem i Danmark försöker man styra över ett Sverige begravt i snö och is där naturlagar och ordning inte längre gäller. En dag får finansminister Erik Skog besök av en man som vet var Linus Kaiser fann guldet och som dessutom påstår att det finns mer kvar att hämta.
 
Snösommar är den spännande fortsättningen på Kleptomania, vinnare av Göteborg Stads Litteraturpris 2016.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snösommar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gränslös fantasi
  Ewa Sundbäck, 24 maj 2019

  I och med Linus Kaisers död drar ett oväder in över Sverige. Det för med sig is och snö i sådana mängder att allt begravs. Det handlar nu om överlevnad för alla. Ingra Varg vaknar efter att ha legat i koma i 4 månader. Halvar gör sitt allra yttersta att rädda Claudia från trollens grepp. Finansminister Erik Skog är på jakt efter kartan som kan leda honom till trollguldet och han är övertygad om att Ingra kan hjälpa honom.

  Boken är så bra, så bra!! Jag ville inte att den skulle ta sl... Läs hela recensionen

 2. Var är de kvinliga förebilderna jag vill läsa om?
  So, 29 oktober 2018

  Spoiler varning!

  Jag kommer troligtvis läsa tredje delen även om jag inte tyckte Snösommar va lika bra som Kleptomania. Jag började ex. störa mig på att det är så många manliga karaktärer. De levande kvinnliga karaktärerna är Ingra, som de andra "tar hand om". Man känner att hon lever för att hon har tur och inte för att hon betyder så mycket för handlingen. Den andra karaktären är Tobbe, som man först tror är en man p.g.a. sitt macho beteende. Jag gillar Tomas, han är intressant men... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Hård