Stenar, ädelstenar och mineral (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2016-10-31
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Kent Larsson
Originaltitel
Rocks, Minerals and Gems
Dimensioner
248 x 180 x 15 mm
Vikt
551 g
SAB
uUdua
ISBN
9789176176375
Stenar, ädelstenar och mineral (inbunden)

Stenar, ädelstenar och mineral

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-31

Slutsåld

Världen är full av vackra och spännande stenar som är roliga att samla och lära sig mer om. Den här boken hjälper dig att identifiera stenar, mineraler och även några ädelstenar.

Man kan hitta dem nästan överallt. Vid floder, på stränder, i skogen, vid sjöar, i bergen m.m. De är så vanliga att många av oss knappt tänker på dem. Men börjar man titta närmare så upptäcker man en spännande värld som är flera miljoner år gammal.

I Stenar, mineraler och ädelstenar får du lära dig skillnaden mellan stenar, mineraler och ädelstenar, du få lära dig hur de blev till, hur du identifierar dem och var du hittar dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stenar, ädelstenar och mineral. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stenar
    ACS Bokhylla, 21 november 2018

    Barnen samlar på stenar hela tiden. Denna bok är perfekt (även om de inte kan läsa) att gå och slå upp stenar och information i. Både min 8-åring och 6-åring älskar denna bok.

  2. Informativ och fin layout!
    Mia, 4 juli 2017

    Svårt att hitta en bra bok på svenska om ovanstående ämne! Perfekt för min vetgirige 8 åriga som samlar på fossiler mm (och för en mamma vars barndomsreferenser sträcker sig till Barbie....). Fina bilder och lagom mycket (och informativ) text! /Mia, Lund

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av John Farndon