Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2017-08-15
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
546 g
SAB
Qci,Qaeca
ISBN
9789176179949
Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende (inbunden)

Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-08-15
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur blir man egentligen ekonomiskt oberoende? Vem drömmer inte om att kunna resa när man vill eller ha tillräckligt med pengar för att tacka nej till arbete man inte är intresserad av (s.k. fuck off-pengar). Vinna på lotto, ärva en förmögenhet, sälja ett företag, jackpot på bostadsmarknaden eller ett extremt välbetalt jobb?

Ola Lauritzson avfärdar raskt de ovan stående alternativen eftersom de endast kan bli verklighet för en bråkdel av befolkningen. Men det finns andra vägar och den bästa är: Smarta placeringar på aktiemarknaden är en möjlighet för alla. Oavsett hur stort kapital du börjar med. I Aktier lär han ut hur man som privatperson kan använda börsen för att skapa en portfölj som blir som en privat sedelpress. Han går igenom hur proffsen jobbar, vilka strategier som funkar bäst och hur man undviker dyrköpta misstag.

Ola Lauritzson är framför allt känd som Sveriges främsta GI-guru, men i bagaget har också en Master i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och när nätverket 4potential listar morgondagens ledare hamnar han på nummer 30. Sedan våren 2017 sitter Ola Laurtizson med i styrelsen för Aktiespararna. Han köpte sina första aktier när han var nio år och han startade föreningen Unga aktiesparare i hemstaden Helsingborg. Med många års erfarenheter från den internationella finans- och affärsvärlden har han alltid haft ett passionerat intresse för aktier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Super för nybörjare
    Kajsa Löfander , 31 maj 2018

    Superbra bok för nybörjare som snabbt vill få en inblick i vad aktier är och hur man kan hantera dem. Lättläst och informerande. Går igenom främst tre sätt att tänka kring handlande med aktier och fonder. Boken kanske kan vara lite för enkel för någon som vill ha något mer avancerat. Rekommenderar!

  2. Ganska basic...
    Ewing, 10 november 2017

    En bra nybörjarbok för den som vill börja bygga sin pengamaskin. Pedagogisk och utan pekpinnar är den enkel att ta till sig.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende