Singöspionen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2015-03-20
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176290194
Singöspionen (ljudbok)

Singöspionen (ljudbok)

(24 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-03-20
40
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
DEN 62-ÅRIGA KRIMINALINSPEKTÖREN SOLBRITT ANDERSSON och hennes man Rune har förverkligat sin dröm och köpt en sommarstuga på Singö i Roslagen. Av en granne får de höra talas om Singömordet, som skett på den närbelägna marinbasen 1986, strax efter att Olof Palme mördades. Trots att anläggningen var välbevakad lyckades gärningsmannen försvinna utan ett spår, och mordet är ännu ouppklarat.

Under sin semester kan Solbritt inte låta bli att göra egna efterforskningar. Sökandet efter sanningen sätter igång hänsynslösa krafter, beredda att göra allt för att hindra henne.

Singöspionen är en trovärdig kriminalroman som är mycket svår att lägga ifrån sig. En modern svensk deckare utan klichéartat övervåld och med en ovanlig hjälte i huvudrollen: en kvinnlig polis i övre medelåldern.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Singöspionen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och trevlig.
  Flisa, 5 februari 2020

  Som en svensk variant av Morden i Midsummer, men tryggt förankrad här, likt en Maria Lang-deckare, fast 'up to date'. Intressant och ganska realistisk förströelse av god kvalitet om vår samtid, men trots att det är en följetong, så blir det inte fler avsnitt för min del. Tempot är alltför nedskruvat, intrigen tämligen vardaglig och människorna som porträtteras så genomsnittliga. Men för den som söker ett "kriminaldrama" i vardagsmiljö, med "vanligt folk" i huvudrollen, långt från klischernas överdrivna actionhjältar, är detta en skön avkoppling

 2. Spännande o mycket bra!
  Fahlis65, 15 februari 2019

  Mycket spännande med bra o tydligt berättade karaktärer. En bok o berättelse som fångar ens intresse direkt, och som håller kvar spänningen och lyssnaren till sista stavelsen. Mycket bra uppläsare! Ska nu ge mig i kast med del 2 i bokserien.

 3. Älskar Singöserien och Solbritt!
  Chris, 23 mars 2018

  Både spännande och lite mysig här och där. Så himla härlig!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Singöspionen