I huvudet på din katt (inbunden) I huvudet på din katt
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2015-10-06
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
250 x 210 x 20 mm
Vikt
735 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789176291139
I huvudet på din katt (inbunden)

I huvudet på din katt

(53 röster)  |  Läs 13 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-10-06
69 211 Du sparar 142 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och nästan inget värre än en olycklig. Ibland krockar våra arters kulturer och vi missförstår våra älsklingars behov och vilja. Kattens kreativitet är utan motstycke när frustrationen eller ogillandet slår till, så det gäller att försöka tyda rätt.

I huvudet på din katt är sprängfylld med fakta, tips och kuriosa. Här lär du dig läsa av kattens kroppsspråk och får tips om hur du undviker kattproblem och löser redan existerande. Varför vägrar katten äta, varför går den inte på lådan utan föredrar din säng, och varför blir dina katter inte vänner?

Boken passar alla både dig som är nybliven kattentusiast, och dig som har haft katt i hela ditt liv. Man blir aldrig fullärd!

Har du koll på om din katt är höger- eller vänstersvansad förresten?

SUSANNE HELLMAN HOLMSTRÖM är ofta anlitad som kattexpert i SVT:s Go'kväll, och har skrivit böckerna Om katten själv får välja: Så blir du den perfekta kattägaren, I huvudet på din katt och Oss kattvänner emellan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I huvudet på din katt
 2. +
 3. Cat power : kattens läkande kraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Cat power : kattens läkande kraft av Carina Nunstedt, Ulrica Norberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av I huvudet på din katt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel, lättläst, intressant
  AnaCe, 23 maj 2020

  Jag är en kattälskare sen små ben. Den här boken beskriver katter bäst, ger oss förklaringar, bryter myter... ett absolut måste om du redan har en katt och vill dens bästa.

 2. En välskriven bok om hur katter fungerar.
  Claes Gefvenberg, 21 oktober 2017

  Boken är skriven med glimten i ögat, och ger en bra insikt i hur katter fresonerar och kommunicerar med oss.

 3. Rolig (kanske även för de utan katt?)
  Vendelay, 21 mars 2017

  Lättläst och rolig! Har hört andra tycka att den är rörig men jag tyckte snarare att det gjorde det enklare att hoppa mellan delar. Det är inte en bok som du läser från pärm till pärm, i mitt tycke. Trovärdig information med källförteckning, fina bilder och väldigt kul samtidigt som den är lärorik.

 4. Trevligt om katter
  bolm@telia.com, 20 februari 2017

  Förklarar på ett opretentiöst och enkelt sätt varför katter gör som dom gör. Naturligtvis inte vetenskapligt heltäckande men skrivet för den vanliga kattägaren. Trevligt illustrerad.

 5. Bästa kattboken på länge!
  -, 18 januari 2017

  En riktigt bra handbok för alla gamla som nyblivna kattägare, i den står nära nog allt du behöver veta om din katts beteende och behov på ett bra och utförligt vis, samt lösningar om problem uppstått och även vad dem kan ha berott på och hur du förebygger dem!
  Bästa jag läst på länge!

 6. "ALLT MAN BEHÖVER"
  gert nejdehed, 2 januari 2017

  En mycket utförlig bok skriven av en som verkligen vet vad hon talar om.
  Rekommenderas varmt till alla nyblivna kattägare.

 7. Kulig och informativ
  Christina Sandberg, 11 april 2016

  Som kattälskare blen jag helt betagen av boken. Inget som du streckläser. Du tar ett kapitel är eller där när du har träffat en katt som du vill veta mer om. Kul läsning för kattvänner.!

 8. Bästa bok om katter jag läst
  Marie Tegebjer, 18 januari 2016

  Helt underbar och så lärorikt. Mycket som står förklaringar på kattens kommunikation med människan är klick ren. Tack Susanne för denna underbara bok!!

 9. Perfekt för kattälskaren!
  Johanna, 13 januari 2016

  Mycket informativ och rolig bok för den som älskar katter och som vill veta allt om dem. Det är en bok att köpa till alla som vill veta mer om katter!

 10. Superbra
  Qrister Almar, 3 december 2015

  Har lärt mig massor utav boken. Många bra saker att lära sig om katter. Kan verkligen rekommendera denna underbara bok.

 11. Underbar bok
  moonwriter (Åhus), 29 november 2015

  Intressant katthistoria, goda råd om katter, fakta om de härliga djuren, fina bilder, stort fint format. Det är verkligen en bok för alla kattvänner med eller utan katt.

 12. Mer än nöjd
  Susanne Norman, 24 oktober 2015

  Den här boken har jag redan pratat om med andra kattägare. Det kommer jag att fortsätta göra också. Den kommer jag att använda som uppslagsbok i många år framöver. Tilltalande layout och lättläst, med mycket bra och brett innehåll.

 13. Underbar!
  Caroline Arvidsson, 23 oktober 2015

  En bok alla kattintresserade borde ha! Man lär sig så mycket intressant, härligt skriven och mysiga foton!! Susanne kan verkligen sin sak! Rekommenderar den till alla mina kattungeköpare!

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av författarna