Ester Karlsson med K (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ester Karlsson med K (del 1)
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2017-10-05
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
215 x 150 x 20 mm
Vikt
527 g
SAB
Hc
ISBN
9789176295946
Ester Karlsson med K (inbunden)

Ester Karlsson med K

(15 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-10-05
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ester Karlsson, 78 år och änka, bor tillsammans med kakaduan Roland i den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan. Livet går sin gilla gång med dispyter om tvättstugan och den trasiga gallerhissen som de mest spännande inslagen i vardagen fram till dagen då Lärkans vaktmästare hittas död i sitt vindsförråd.

Polisen konstaterar snabbt att det rör sig om mord och Ester, som behöver fylla sina dagar, beslutar sig för att starta en egen utredning. Med kafferep och vaniljdrömmar nästlar sig Ester in hos både poliser och grannar, i hopp om att finna ledtrådar. När det kort därpå inträffar ytterligare ett dödsfall i fastigheten så går ingen av Lärkans invånare fri från misstankar - allra minst Ester själv.

Ester Karlsson med K är en varm pusseldeckare skriven av författarna bakom succéserien Mord i Falsterbo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Ester Karlsson med K. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En seg bok
  Christi, 3 mars 2019

  En seg bok. När man till sist kommer till slutet så har författarna glömd vad de skrivit innan. Så man får inget svar som stämmer med det som man läst. Hoppa över denna bok.

 2. Underbar!
  Elisabeth Grerot, 18 april 2018

  Detta är en fullkomligt underbar, humoristisk deckare som utspelar sig i en bostadsrättsförening i Lund. Vaktmästaren blir mördad och Ester Karlsson med K, 78 år, griper sig verket an med att "hjälpa" polisen. Jag önskar att jag hade kvar att läsa den och lyckönskar er som ännu inte gjort det. Sätt igång!

 3. Ester Karlsson med K
  Kyllan, 30 januari 2018

  Har läst alla de andra böckerna med Falsterbo som centrum,och denna är minst lika
  "spännande"och underhållande.Ser fram emot nästa i denna serien!

 4. Charmig pysseldeckare, läs den!
  Kim M. Kimselius, 8 december 2017

  Ester Karlsson med K är en charmig mysdeckare, lika bra som Badhytten och Fågelskådaren.

  Författarna fångar mig direkt och det är svårt att sluta läsa. Ester Karlsson är 78 år och änka. Hon har flyttat till Stockholm för att bo nära sin dotter, men i samma stund som hon flyttar dit får dottern ett jobb i USA och Ester blir ensam.

  Hon bor i bostadsrättsföreningen Lärkan i Lund och känner sig väldigt ensam. Tills den dag en av invånarna i huset blir mördad uppe på vinden. Este... Läs hela recensionen

 5. Charmig mysdeckare
  Villivonkansbooks (Örebro), 3 november 2017

  I den välmående bostadsrättsföreningen Lärkan bor Ester Karlsson, 78 år ensam med sin kakadua Roland. Livet går sin gilla gång tills Lärkans vaktmästare Roland plötsligt hittas död i sitt vindsförråd.
  Ester Karlsson med K är en riktigt charmig pusseldeckare. Huvudpersonen Ester är en härlig dam att följa, ser henne framför mig som en riktig mystant, en sån man gärna har som granne och går in och fikar hos. Ledtrådarna pytsas ut lite eftersom i boken i lagom tempo. Det är aldrig någon jätt... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Ester Karlsson med K