Tystnaden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jane Hawk (del 1)
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2018-05-04
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Sara Jonasson
ISBN
9789176298329
Tystnaden (e-bok)

Tystnaden (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-04

Styckköp

49
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
De som kan leva utan att lämna några digitala spår men ändå röra sig fritt och använda internet sägs befinna sig i tystnaden.

Jag måste verkligen dö nu, är de sista skälvande orden från en man som har allt men ändå tar sitt liv. I eftersvallet av hans handling står hans änka, FBI-agenten Jane Hawk. Hon är fast besluten att göra det som all sorg och ilska inom henne kräver: att finna sanningen.

Ett oroväckande mönster träder fram. Hawks make verkar inte vara ensam. Många framgångsrika människor, till synes lyckliga och rofyllda, har den senaste tiden begått självmord. Någon verkar försöka skydda en hemlighet så viktig eller hemsk att ett människoliv inte är värt någonting i jämförelse.

Spänningsmästaren Dean Koontz gör svensk comeback med en ny, vass thrillerserie som kretsar kring FBI-agenten Jane Hawk.

DEAN KOONTZ föddes 9 juli, 1945 i Everett, Pennsylvania. Han har haft fler än 20 titlar på New York Times bästsäljarlista och hans böcker har sålt i mer än 500 miljoner exemplar runt om i världen, översatta till närmre 40 språk. Hans spänningsromaner fokuserar ofta på den vanliga människan som tvingas kämpa mot maktfullkomliga storföretag eller hemliga statliga organisationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tystnaden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lika spännande var gång
  Jan Espenkrona, 25 juni 2018

  DK har en otrolig förmåga att överraska och hålla berättelsen levande till sista meningen. Den här boken är inget undantag och jag kommer att läsa om den ett flertal gånger.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 8 maj 2018

  Dean Koontz har alltid varit en av mina favoritförfattare. Jag läste min första bok av honom, Viskningar (Whispers), redan för trettiofem år sedan. Har sedan genom åren läst alla hans böcker som har översatts till svenska, cirka fyrtiofem stycken.

  Sedan 2012 har inte hans böcker översatts till svenska, så cirka sex böcker har jag missat av honom. (Jag klarar tyvärr inte av att läsa böcker på engelska).

  Men nu har Bokfabriken översatt boken Tystnaden (The Silent Corner) til... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dean Koontz