Fruktans hus (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 2)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-10-30
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
130 x 130 x 18 mm
Vikt
184 g
SAB
Hc
ISBN
9789176299395

Fruktans hus

CD-bok,  Svenska, 2018-10-30

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
ÖVER 500 000 SÅLDA BÖCKER I SVERIGE!

Maja och Mikael tänker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra ägarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stått tomt i två år. Därför är priset lågt och Maja och Mikael bestämmer sig ändå för att slå till.

Första natten upptäcker Mikael att en tonårsflicka gömmer sig på vinden. Hon flyr och hittas kort därefter mördad. Den unga tjejen kommer från ett HVB-hem i närheten där hon behandlats för sitt drogmissbruk. Ytterligare en flicka från hemmet omkommer och en annan försvinner spårlöst.

Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet och hittar en låda med potensmedel i det gamla husets källare. Spåren leder till en svensk man som bedriver illegal läkemedelsförsäljning i Marbella. Vem är han? Finns det ett samband mellan dubbelmordet och tjejerna på HVB-hemmet? Och vad är det för hemligt ordenssällskap en av de intagna pratar om?

I Fruktans hus får vi läsare möta Ahlstedts omtyckta karaktär Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen. Fruktans hus är en fristående uppföljare till Den sista vilan.

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Ahlstedt