Fruktans hus (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fatima Wallinder (del 2)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2018-10-30
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
130 x 130 x 18 mm
Vikt
184 g
SAB
Hc
ISBN
9789176299395
Fruktans hus (cd-bok)

Fruktans hus

CD-bok Svenska, 2018-10-30
279
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Maja och Mikael tänker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra ägarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stått tomt i två år. Därför är priset lågt och Maja och Mikael bestämmer sig för att slå till. Första natten upptäcker Mikael att en tonårsflicka gömmer sig på vinden. Hon flyr och hittas kort därefter mördad. Den unga tjejen har rymt från ett HVB-hem i närheten där hon behandlats för sitt drogmissbruk. Ytterligare en flicka från hemmet omkommer och en annan försvinner spårlöst.

Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet och hittar en låda med potensmedel i husets källare. Spåren leder till illegal läkemedelsförsäljning som drivs av en svensk man i Marbella. Vem är han? Finns det ett samband mellan dubbelmordet och tjejerna på HVB-hemmet? Och vad är det för hemligt ordenssällskap en av de intagna pratar om?

Fruktans husär en fristående uppföljare till Den sista vilan(2017).

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för utsatta kvinnor.

Boken är fylld av cliffhangers som gör att man gärna sträckläser boken. LARS-ERIK HOLM, DAST MAGAZINE OM DEN SISTA VILAN (2017).

Boken är välskriven, har snabbt tempo och konstant hög spänningsnivå, samtidigt som Ahlstedt med sitt sociala patos tar läsaren med i miljöer de vanligen inte brukar vistas i. Boken är fylld av cliffhangers som gör att man gärna sträckläser boken. DAST MAGAZINE OM DEN SISTA VILAN

Man vill bara läsa ett kapitel till och kanske ett till och ett till. BOKMYSANS BOKBLOGG

SAGT OM AHLSTEDTS TIDIGARE BÖCKER:

Det är verkligen en riktig bladvändare, spännande och lättläst. Läs den bara! MIAS BOKHÖRNA

Omöjlig att lägga ifrån sig. GUNILLA WALL, HEMMETS VECKOTIDNING

Intrigen är spännande och det är driv i berättandet. CRIMEGARDEN

När konsekvenserna av makthunger och girighet slår igenom för fullt går ingen längre säker i den här riktigt ruggiga psykologiska thrillern. MARIA NEIJ, MOTALA VADSTENA TIDNING

Hans böcker är underhållande. Hans romaner är spännande. LENNART HÖGMAN, DAST MAGAZINE

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fruktans hus
  2. +
  3. Den sista vilan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den sista vilan av Mats Ahlstedt (cd-bok).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Ahlstedt