Tango i tabernaklet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2018-08-14
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Blackwell, Tintin (form)
Dimensioner
235 x 160 x 25 mm
Vikt
511 g
SAB
Hc
ISBN
9789176299692
Tango i tabernaklet (inbunden)

Tango i tabernaklet

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-08-14
219
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tango i tabernaklet Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Den före detta svärdslukarassistenten Kerttu har lämnat sitt tivoliliv bakom sig och flyttat till lugna Brösarp på Österlen. För att inte bli rastlös bestämmer hon sig för att rusta upp uthuset och ordna tangokurser. Uthuset får fina rosa fönster och ett piano och i renoveringen gör Kerttu ett dyrbart fynd.

Tangokursen blir genast en stor succé med en brokig skara återkommande gäster. Men även om Kerttu fått liv omkring sig är hon inte helt nöjd. Kanske skulle hon kunna bli kyrkovaktmästare? Hon vet att den nuvarande vaktmästaren börjar bli till åren och ser sin chans till ny stimulans.

Allt hade varit frid och fröjd om det inte vore för det där med kyrkorådets snokande ordförande Johanna och den försvunna kollekten. De tror väl inte att det är Kerttu som har tagit pengarna?

KARIN BRUNK KARLSSON, född 1944 i Simrishamn, har sedan den skönlitterära debuten med Potensgivarna 1997 skrivit nitton böcker. Hon är 2021 års vinnaren av Piratenpriset. Hennes humoristiska och hoppingivande historier har sålt i över två miljoner exemplar och hör till de mest utlånade på biblioteken i Sverige. Förutom författar har Brunk Holmqvist även varit verksam som socionom, trollkarl, mannekäng, politiker och revyprimadonna.

 

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tango i tabernaklet
 2. +
 3. Damen med bysten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Damen med bysten av Karin Brunk Holmqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tango i tabernaklet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättsmält
  Kaffeläsaren, 17 september 2018

  Kerrtu har flyttat till lugna Brösarp på Österlen. Där bestämmer hon sig för att rusta upp uthuset för att kunna ordna tangokurser. I upprustningen hittar Kerttu ett intressant fynd...
  🐴
  Jag lyssnar på en del böcker för att försöka komma i kapp lite i min att-läsa hylla. Tango i tabernaklet är en av de som jag istället lyssnat på. Hade lite problem med att få rätt hastighet på uppläsningen, det blev aldrig riktigt bra. Har man läst andra böcker utav författaren, känner man väl... Läs hela recensionen

 2. Härlig bok
  Eva Arvèn, 13 september 2018

  Denna bok är så rolig
  Jag har läst alla hennes böcker och de blir bara bättre o bättre
  Miljön på Österlen känner jag igen och böcker om ställen man har vistas på är inte helt fel att sa om

 3. Toppen
  Elisabeth Grerot, 4 september 2018

  Ännu en fantastisk roman av Karin Brunk Holmqvist. Hon förmår verkligen skildra livet här på Österlen. Jag längtar redan efter nästa bok.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Karin Brunk Holmqvist