Glastronen (Första boken i Glastronen-serien) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Glastronen (del 1)
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-03-04
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson, Emma Jonsson Sandström
ISBN
9789176458693
Glastronen (Första boken i Glastronen-serien) (e-bok)

Glastronen (Första boken i Glastronen-serien) E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-03-04

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Första boken i den storsäljande Glastronen-serien

»Läs den om du är en fantasyälskare.« Betyg: 5 av 5 - Emilias boktips

»Så spännande att man bara vill ha mer, mer och mer!« Betyg: 5 av 5 - Bokriket

»Handlingen är absolut briljant, och jag ÄLSKAR den. Lönnmördare, palatsintriger, magi och romanser. Vad mer kan man begära?« Petras bokblogg

I kungadömet Adarlan - där magi och gamla seder förbjudits, och där härskaren styr med järnhand - kallas landets främsta lönnmördare, 18-åriga Celaena Sardothien, till rikets vackra, skimrande glasslott.
Hon reser dit, inte för att mörda kungen, utan för att vinna sin frihet. Om Celaena besegrar tjugotre motståndare i en tävling mördare, tjuvar och soldater blir hon frigiven från fängelset och kommer att få tjäna som kungens kämpe.
Kronprinsen, Dorian Havilliard, kommer att utmana henne. Kaptenen för livgardet, Chaol Västfall, kommer att träna henne. Och båda kommer att försöka vinna hennes hjärta. Men något ondskefullt ruvar i glasslottet, något som är där i syfte att döda.
Celaenas kamp för sin frihet övergår till en kamp för överlevnad, till ett desperat försök att förgöra de mörka krafterna innan de utplånar hela hennes värld.
Glastronen är första delen i den storsäljande Glastronen-serien.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hennes böcker har översatts till mer än 35 språk och sålt i över 9 miljoner exemplar världen över. En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey's Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med sin nya bokserie: Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund.

»Celaena är en hjältinna att älska!« Prickiga Paula

»Oumbärlig läsning för alla som gillar episk fantasy.« USA TODAY

»Jag fastnade direkt i den här världen och hade jag inte haft lördagsjobb hade jag suttit uppe hela natten mellan fredag och lördag för att läsa ut den.« Vargnatts bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glastronen (Första boken i Glastronen-serien). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilken bok! Läs den! Bästa fantasy!
    Kim M. Kimselius, 1 maj 2020

    Vilken bok! För att vara en debutbok har den allt, språket, miljöskildringarna, spänningen, karaktärerna. Jag blev fast direkt och slukade boken och nästa, och nästa...

    Glastronen av Sarah J. Maas är första boken i en serie som handlar om Celaena Sardothien. En lönnmördare. När vi möter henne i boken har hon precis blivit frigiven från straffarbete i gruvorna, för att bli kronprinsens kämpe i en tävling på död och liv. Om hon vinner blir hon kungens Mästare och lönnmördare. De tjugot... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah J Maas