Felsteg (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
doggerland (del 1)
Inläsare
Angela Kovacs
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
53 g
SAB
Hc
ISBN
9789176471739
Felsteg (mp3-skiva)

Felsteg

Mp3-skiva Svenska, 2018-03-22
203
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är morgonen efter oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. En kvinna vaknar bakfull på ett hotellrum, i sällskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjälslagen i sitt kök. Kriminalinspektör Karen Eiken Hornby får i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlättas av att hennes arrogante chef varit gift med offret.

Kanske började allt redan i det märkliga kollektivet på sjuttiotalet. Kanske med ett telefonsamtal i våras. Kanske finns sanningen i byskvallret på puben Haren och Kråkan.

Karen inser att hon måste hitta ett alibi åt en av de misstänkta för att själv slippa skylta med sina misstag. Samtidigt växer en vänskap fram mellan henne och offrets dotter.

Karen Eiken Hornby har återvänt till Doggerland för att glömma sitt förflutna med hjälp av arbete, alkohol och män hon inte tycker om. Nu tvingas hon navigera mellan egna och andras felsteg.

Doggerland är en ögrupp i Nordsjön mellan Storbritannien och Skandinavien. Landet är en kvarvarande del av den landmassa som tidigare förenade de brittiska öarna och den europeiska kontinenten. Idag består Doggerland av huvudöarna Heimö, Noorö och Frisel. Kulturen präglas av en blandning mellan det skandinaviska och det brittiska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Felsteg
 2. +
 3. Ondskans ansikte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ondskans ansikte av Mats Ahlstedt (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 424 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Adolfsson

 • Den stora cirkeln : ingen början - inget slut

  Maria Adolfsson

  Under en vistelse någonstans i norra Sverige äger detta kammarspel rum, där en intim och annorlunda relation mellan mor och dotter börjar ta form och målet är inget mindre än Upplysning. Liv och död vibrerar nära under ytan på detta andligt existe...

 • Inganno

  Maria Adolfsson

  La detective Karen Eiken Hornby si sveglia in una stanza d'albergo senza ricordare molto della sera precedente: ha bevuto troppo. Nel letto, accanto a lei, c'è un uomo che dorme profondamente e non dovrebbe essere li. È il suo capo, Jounas Smeed, ...

Bloggat om Felsteg