Hon tackade gudarna (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2018-06-14
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Og hun takkede guderne
Dimensioner
125 x 140 x 5 mm
Vikt
51 g
SAB
Hce
ISBN
9789176472057
Hon tackade gudarna (mp3-skiva)

Hon tackade gudarna

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2018-06-14
209
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Peter de Boers levebröd är att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad, cynisk affärsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med järnhand. Samma hårdnackade målmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare är Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare områden tillsammans med sin våldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och två systrar på glid. Nicky är en riktig fighter, och hon har gott om motståndare.

Då den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter de Boer att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma. Men när man hotar att avslöja hans dunkla förflutna känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är både han och Nicky insnärjda i ett livsfarligt spel med motståndare som inte skyr några medel.

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hon tackade gudarna
  2. +
  3. Den gränslöse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den gränslöse av Jussi Adler-Olsen (cd-bok).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hon tackade gudarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Thriller och "pigroman" ,mångsidig-dvs många blad
    molkosaki, 14 augusti 2018

    Tyvärr-Stor besvikelse-borde inte getts ut. Om nu författaren fått skrivkramp efter den bra serien om avdelning Q , så räddas INTE detta av att ge ut författarens tidiga alster som inte höll måttet.
    OBS-inget ont om pigor ! Använder bara denna beteckning för en genre , för att beskriva hur researchat material kring världshändelser , företags-krig etc , blandas med rosatonad känslosamhet-orealistiskt och utan djup. Även ett inslag av mysticism finns med. Inte undra på att boken blivit alld... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hon tackade gudarna