Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2016-01-04
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Hannar, Sofia (red.) / Ågren, Anna (form) / Olsson Haglund, Karolina (foto)
Dimensioner
256 x 198 x 17 mm
Vikt
719 g
ISBN
9789176610145
Ärlig mat : fri från socker, gluten och mjölk (inbunden)

Ärlig mat : fri från socker, gluten och mjölk

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-01-04

Slutsåld

Sann matglädje för hela familjen!Ulrika Hoffer delar med sig av enkel, god och näringsrik mat utan mjölk, gluten och vitt socker för hela familjen och alla tänkbara tillfällen. Allt från snabb vardagsmat och varierade frukostmål till barnvänliga fredagsmysalternativ. Enkla recept som passar den stressade barnfamiljen.Ärlig mat är mat som inte har några dolda baksidor. Det är mat baserad på rena, enkla och lättillgängliga råvaror, som ger dig gott om vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibrer, proteiner, sunda fetter och grova kolhydrater näring som kroppen behöver och mår bra av.Kostrådgivaren och journalisten Ulrika Hoffer har tidigare utkommit med flera matböcker, bl a Råsmart familj (Årets måltidslitteratur 2011.)Näringsrik vardagsmatInspiration för barnfamiljen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ärlig mat : fri från socker, gluten och mjölk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite lyxigare ren mat
    Lotta Larsson, 29 augusti 2016

    Om du älskar mat och har allergier och intoleranser. Den här boken har även fredagsmys, lyxmat och desserter. ex frukostsmoothie med svarta vinbär och banan, där du kan lägga till dadlar för mer sötma. Våra bortglömda vinbär ger en vinkänsla i smaken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulrika Hoffer