Den lilla bokhandeln runt hörnet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2017-05-05
Upplaga
1
Förlag
Massolit
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
The Little Shop of Happy Ever After
Dimensioner
210 x 145 x 25 mm
Vikt
455 g
SAB
Hce
ISBN
9789176793237
Den lilla bokhandeln runt hörnet (inbunden)

Den lilla bokhandeln runt hörnet

(52 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-05
209
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jenny Colgan är tillbaka med en ny oemotståndlig hjältinna

Nina Redmond älskar böcker. Att para ihop rätt bok med rätt läsare är hennes passion. Men när stadens bibliotek lägger ner står hon plötsligt utan jobb. Med bilen full av övergivna böcker vet hon inte vad hon ska ta sig för. Efter ett möte med en karriärcoach får hon en idé. Hon ska starta en egen bokhandel, på hjul! Hon hittar den perfekta lilla varubussen i en annons. Det är bara ett problem hon måste flytta till Skottland.

Fast besluten att leva ut sina drömmar, och med styrkan hos sina romanhjältinnor Katniss Everdeen och Elizabeth Bennet i ryggen, tar hon steget ut i det okända. Hon lyckas förvandla den gamla bussen till en rullande bokhandel och ger sig ut i grannskapet, men att locka till sig de svårflirtade skottarna blir inte lika lätt som hon först trott. Hon får möta en mängd människor som både förgyller och förpestar hennes tillvaro, exempelvis den barske bonden Lennox och den charmige tågkonduktören Marek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den lilla bokhandeln runt hörnet
 2. +
 3. Sommar på strandpromenaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommar på strandpromenaden av Jenny Colgan (inbunden).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Den lilla bokhandeln runt hörnet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok!!!!
  Lisbeth Mariana Boström (Timrå), 4 oktober 2019

  Har kommit halvvägs och det är nästan så att jag inte vill släppa den ifrån mig samtidigt som jag vill så att den inte ska ta slut så fort!!!
  Jag älskar hur hon skriver och beskriver!
  Kan verkligen rekommendera boken!

 2. Hennes bästa bok
  Madelen Rytterstam, 25 januari 2018

  Denna tycker jag slår Det lilla bageriet på strandpromenaden och de andra böckerna i hennes andra serie. Den är riktigt mysig!

 3. Härlig feelgood
  läst mycket, 30 juli 2017

  En härligt lättläst ,trevlig och mysig bok som visserligen är rätt förutsägbar men den är go att läsa. Att tänka till och göra något nytt är kanske inte så dumt!! Lägger ifrån mig boken med ett leende på läpparna och med värme i hjärtat !

 4. Bibliotek i förvandling
  svanen, 27 juli 2017

  En härlig sommarläsning, och eftersom jag själv är i biblioteksbranschen känner jag igen myndighetens resonemang om vad ett modernt bibliotek ska innehålla och signalera och där boken kommer i andra hand. Bra beskrivet. Har även läst hennes andra böcker om bageriet.

 5. Charmig, lättläst, förutsägbar, men ändå underbar
  Kim M. Kimselius, 4 juli 2017

  Den här boken är lika osannolikt fängslande som böckerna om Det lilla bageriet på Strandpromenaden. Charmig, lättläst, förutsägbar och allt går bra för hjältinnan, på något osannolikt sätt. Egentligen borde boken inte tilltala mig, men det gör den. Jenny Colgan har en förmåga att beskriva miljöer och karaktärer så det känns som om man är där, mitt i berättelsen, ser luktar, och tar del av allt som händer runt omkring. DET är bokens styrka. Just det får mig att läsa från pärm till pärm med ett... Läs hela recensionen

 6. Charmig feelgood
  Villivonkansbooks (Örebro), 30 maj 2017

  Nina älskar böcker, och som bibliotekarie får hon göra det hon gillar mest-matcha rätt bok med rätt person. Men när hennes älskade bibliotek ska stängas, står hon utan jobb och vet inte vad hon ska göra. En dag hittar hon en annons om en charmig skåpbil i Skottland och får en idé, hon ska starta en egen bokhandel på hjul.
  Har tidigare läst Jennys böcker om det lilla bageriet på Strandpromenaden och gillat dem mycket. I denna bok skriver hon om böcker och det utspelar sig i Skottland. Bar... Läs hela recensionen

 7. Trevlig
  Lars Anderson, 25 maj 2017

  Boken är trevlig läsning - feel-good - som ger underhållning för stunden, men högre krav än så bör man inte ha. "Lättläst romantik".

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Den lilla bokhandeln runt hörnet

Bokvideo