Höjden av förändring (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2019-06-18
ISBN
9789176838822
Höjden av förändring (e-bok)

Höjden av förändring E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-06-18
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Hej! Jag kan tyvärr inte svara just nu eftersom jag stängt av min telefon och flyttat tusen kilometer norrut. Om det var något viktigt ber jag om ursäkt, men det kommer att bli krångligt: jag nås för närvarande bara via brev..."

Höjden av förändring är en både humoristisk och sorglig berättelse om vad som händer när man byter Huvudstadens 1 000 000 invånare till Vemforshöjdens 33. Vad som händer när man faktiskt vågar ta det där steget som innebär Stor Förändring. Som många pratar om, men väldigt få genomför.

Följ med på en berättelse om oväntad vänskap och oavsiktligt ansvar. För allt är ett projekt. Även konsten att spontant bosätta sig mitt i ingenstans.

"En stor begåvning för säkra formuleringar som levandegör människor och situationer." - Anders, Kapprakt
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Höjden av förändring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Humor, tvära tankekast och norrlandsromantik
    Ante, 7 juli 2019

    Skrattade högt flera gånger till denna bok! Det är något med att riva och bygga upp sin vardag på nytt som kittlar, och som norrlänning och IT-människa är igenkänningsfaktorn hög! Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Eriksson

  • Ett samtal från sin son

    David Eriksson

    Benny, sextiotvå, är minsann busschaufför, inte någon rackarns bussförare. Och inte för att han är en sådan som skryter, men han är rätt duglig på det. Det är snart jubileum, då har han kört i trettio år här i Stockholm. Antal trafikolyckor? Noll....