Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2016-05-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
215 x 142 x 20 mm
Vikt
413 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970058
Tills något annat tar vid (inbunden)

Tills något annat tar vid

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-05-21
230
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tills något annat tar vid Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Vi känner varandra redan."

Kristin tittade på Oscar.

"Gör ni?" Han tittade förvånat på dem.

Marie nickade och drack lite av champagnen.

"Vi är systrar."

Systrarna Kristin och Marie lever två helt olika liv i varsin del av landet, och utan någon kontakt med varandra. Gemensamt för dem båda är drömmen om en förändring.

Kristin är advokat och gift med den framgångsrike stjärnadvokaten Johan Adelsten. De bor i centrala Stockholm med sina två små döttrar. Deras liv kantas av lyxiga middagar och glamorösa fester. När hon förväntas bli delägare i advokatbyrån hon arbetar på inser hon att hon egentligen vill göra något helt annat. Något som hennes svärmor med alla medel försöker stoppa.

Marie är barnskötare och gift med Håkan. De bor i ett renoveringsobjekt på landet utanför Göteborg. Hon går kvällskurser för att skola om sig till ekonom. Hon bär på en djup sorg och saknad. Motvilligt inser hon att hennes äktenskap knakar i fogarna, men vill hon få ordning på förhållandet, eller vill hon lämna Håkan?

Omständigheter gör att systrarna till slut träffas - något de inte är beredda på.

Tills något annat tar vid är en berättelse om livets många vändningar sett från två kvinnor perspektiv. En underhållande och känslosam relationsroman om drömmar, förhoppningar och otillräckligheten när man inte har makten över sitt eget liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tills något annat tar vid
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 469 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tills något annat tar vid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En stark läsupplevelse
  -, 31 mars 2017

  Genom hela boken läggs flera möjligheter till olika intressanta riktningar för historien att ta. Detta skapar såväl ett bra framåtdriv, som ett förklarande tyst löfte till läsaren.

  Det blir för mig ett något abrupt och finstämt slut som lämnar mig med ett "jaha" och en önskan om infriande löften och om att få dröja mig kvar ett tag till.

  Agneta Vorbergs romandebut är en stark läsupplevelse med en alldeles utmärkt passande titel. Jag ser verkligen fram emot hennes nästa bok.

 2. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 21 maj 2016

  En mycket läsvärd bok om två systrar som inte har någon kontakt med varandra, och lever helt olika liv. Lite av en frigörelseroman om två kvinnor som på helt olika sätt vill förändra sina liv. Och om att hitta tillbaka till varandra.

  Boken var lättläst, läsvärd, trovärdig, snabbläst, bra skriven, och hade ett skönt läsflyt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Agneta Vorberg

 • Nina

  Agneta Vorberg

  Det här var förbjudet och opassande. Omoraliskt och väldigt, väldigt fel. Jag har lovat Lars att alltid vara honom trogen, tänkte hon. Hans mjuka läppar närmade sig äntligen hennes och hon pressade sin mun mot hans och särade på läpparna. Då backa...