Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
216 x 145 x 30 mm
Vikt
500 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970461
Moscow Baby (häftad)

Moscow Baby

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-10-21
230
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Pariskillarna Jacob och Victor vill skaffa barn. Vägen för dem till en surrogatmamma i Moskva och ett land där homofobin ligger som en mörk dimma över deras redan svåra val. Det blir inte enklare av att deras tillvägagångssätt kan leda till både böter och fängelse hemma i Frankrike.

Vi får följa svenske Jacobs och franske Victors både känslosamma och strapatsfyllda färd till Moskva, men det blir också en inre resa. Gör de rätt? Vad händer om och när de kommer tillbaka till Paris? Håller kärleken mellan dem? Är barnet ett bevis på deras starka band eller är drivkraften en annan? Omgivningens reaktioner och inblandning rör upp starka känslor och skapar konflikter från oväntat håll.

Moscow Baby är en laddad relationsroman om kärlek, uppoffringar, rädsla och drömmar.

HÅKAN LINDGREN flyttade till Paris för snart tjugo år sedan. Från storstadspulsen drog han vidare till en liten by i nordöstra Frankrike där han idag bor med man och dotter.
Båda miljöerna liksom den svenska hemstaden Göteborg utgör scenen för hans skrivande.
Håkan har tidigare gett ut noveller i flera olika genrer, bland annat på Hoi Förlag. Moscow Baby är en fristående uppföljare till Att raka en zebra som kom ut 2015.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Moscow Baby
  2. +
  3. Över en fika i Svea rike : en novellantologi om sådant som skrämmer oss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Över en fika i Svea rike : en novellantologi om... av Håkan Lindgren, Jeanette Niemi, Gunnel Saric, Jan-Eric Boo, Helen Lindholm (kartonnage).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Moscow Baby. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Obehaglig eftersmak av människo/organhandel...
    Johanna, 23 februari 2018

    Gripande beskrivning av barnlängtan och ett par som är beredda att gå lååångt för att få ett barn. Lämnar dock en obehaglig känsla! Så hemskt för kvinnan att tvingas sälja sin kropp och sitt barn för att kronofogden är efter henne. Kvinnors kroppar är som alltid till salu för vita, förmögna män.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Lindgren