Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2018-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
218 x 145 x 22 mm
Vikt
389 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970799
Viljans makt (inbunden)

Viljans makt

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-21
139 219 Du sparar 80 kr!
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Myntgatan, Stockholm år 1906. Kung Oscar II:s riksmarskalk Carl von der Burg har kallats till en källarvåning som konungen har hyrt i hemlighet. Han får ett uppdrag som kommer att skaka om Sveriges historia, och Carl lämnar källarvåningen väldigt omtumlad. Nästan hundra år senare utses Caroline Silfversparre till ny arbetsmarknadsminister då hennes företrädare hastigt avlider. Caroline ser fram emot att ta sig an detta stora politikområde, men redan vid hennes första arbetsdag får hon dock något annat än politik att tänka på. Vid renoveringen som pågår i departementets källare uppenbarar sig ett dolt rum där tiden verkar ha stått still. Förutom den historiskt intressanta inredningen finner Caroline ett gammalt brev, undertecknat Carl von der Burg,

Viljans makt är första delen i en serie om maktens korridorer då och nu. En tät historisk spänningsroman fylld av politiskt maktspel, konspirationer och mord.

Om författaren:

Mats Uddin är uppväxt i Flen och bor nu omväxlande i Linköping och Limhamn med sin sambo. Han har en ekonomie kandidatexamen och en filosofie magister i pedagogik, och har arbetat som chef i olika organisationer under hela sitt yrkesverksamma liv. Idag är han managementkonsult i eget bolag. Mats har sedan barnsben varit intresserad av historia. Viljans makt är hans skönlitterära debut.

"Jag har alltid varit nyfiken på att lära mig om historiska personer. För mig handlar det nog om att man kan lära sig mycket av dem som har gått före oss på den här planeten. Att därför få ta del av all historia är för en sådan som mig en guldgruva."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Viljans makt
 2. +
 3. Morfin & andra noveller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Morfin & andra noveller av Michail Bulgakov (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Viljans makt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vilken debut!
  Alexander, 28 november 2021

  Spännande handling med fängslande intriger som på ett skickligt sätt vävs samman mellan dåtid och nutid. Jag ser fram emot fler alster från denna författare!

 2. Välskriven historisk spänningsroman
  booksbymarie, 31 oktober 2018

  Politisk spänningsroman som på ett skickligt sätt väver ihop historia och politik från både 1906 och 2004 i en välskriven intrig. Berättelsen håller högt tempo och som läsare bjuds du på överraskande vändningar.

 3. Äkta historisk spänningsroman
  Catarina i Svartrå, 31 oktober 2018

  Fantastiskt spännande parallella historier som vävs samman till gastkramande läsning. Man vill inte släppa boken ser fram emot nästa bok!!!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mats Uddin

 • Spår av dig

  Mats Uddin

  Livet är kort, alldeles för kort. Det får det skilda paret Magnus och Elisabeth erfara då de tvingas begrava sin enda dotter. Föräldrarna är så olika man kan vara, att trösta varandra är alltså inte aktuellt. Den uppslitande skilsmässan satte allt...

 • Jag är paria

  Mats Uddin

  Det går bra för regiondirektör Robert Lundin. Under hans visionära ledarskap är regionens resultat på god väg att nå oöverträffade höjder. Om han bara lyckas få gehör för sitt klarseende kommer han att kunna göra underverk på alla nivåer i verksam...