Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hannah Fors-serien (del 1)
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2019-05-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
215 x 145 x 23 mm
Vikt
435 g
SAB
Hc
ISBN
9789176971871
Bestraffaren (inbunden)

Bestraffaren

(6 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-21
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bestraffaren Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Bestraffaren är en spänningsroman om civilutredaren Hannah Fors som hjälper polisen Henrietta Rollins att utreda grova brott i Wästholm, en kuststad i ekonomisk nedförsbacke där befolkningsmängden minskar i samma takt som arbetstillfällena.

När två tonåringar hittas mördade verkar morden först slumpmässiga. Men när ytterligare en flicka försvinner och hittas svårt skadad står det klart för Hannah och Henrietta att de har med en seriemördare att göra. Alla offren har blivit strypta med ett läderbälte.

Hannah upptäcker snart en annan koppling mellan offren, en koppling som går långt bak i tiden. Är mördaren någon som väntat i tjugo år på att ta ut sin hämnd? Hannah kan inte släppa tråden, men Henrietta vill inte lyssna. Samtidigt konfronteras Hannah med sitt eget förflutna och de hemligheter hon till varje pris måste dölja för Henrietta.

Om författaren:
Pia Kask föddes 1963 i Kalmar, är fortfarande staden trogen och jobbar sedan tio år som medicinsk sekreterare. Pia beskriver sig själv som den ständiga läsaren och en av favoritförfattarna är Stephen King. Böcker och berättelser av alla slag och olika genrer har alltid haft en stor del i hennes liv, men det var först i mitten av 2010-talet som ambitionen att bli författare väcktes till liv. När idén om karaktären Hannah Fors dök upp insåg hon att det här fanns stoff till flera böcker. Pia föredrar det mörka och skruvade framför vardagsskildringar och det märks även i hennes egna texter.

Bestraffaren är Pia Kasks debutroman och är första boken om Hannah Fors. Serien sticker ut ur mängden med sin svarta humor och sitt färgstarka persongalleri.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bestraffaren
 2. +
 3. Fadern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fadern av Pia Kask (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Bestraffaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Marias bokhylla, 3 oktober 2021

  Bestraffaren är första delen i en trilogi om civilutredaren Hannah Fors, hennes bakgrund som kommer närmare och närmare trots att hon försökt allt för att både glömma och gömma den, och hennes relation med kriminalinspektören Henrietta Rollins.

  Trilogin är relativt fristående, men jag skulle ändå föreslå att man läser den i ordning för att verkligen få ordning på allt som händer.

  Wästholm skakas av morden på två ungdomar och kriminalinspektör Henrietta Rollins tar hjälp av c... Läs hela recensionen

 2. Starkt radarpar i Wästholm
  betttybook (Sandviken), 25 juli 2021

  Radarparet i Wästholm är verkligen inga dussinkriminalare, utan två originella kvinnor med spännande bakgrund. Vi får lära känna civilutredaren Hannah Fors och kriminalinspektören Henrietta Rollins i samband med udda strypmord på tonåringar som sker i staden. Hannah jobbar i det fördolda och har unika kontakter som hjälper henne att göra digitala sökningar, samtidigt som hon själv har många hemligheter som inte får komma ut.

  Persongalleriet i denna första del om Hannah Fors är klart ... Läs hela recensionen

 3. Spännande persongalleri men inget att lista ut
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 9 juli 2021

  Pia Kask har ett sätt att skriva på som jag gillar. Det är ett direkt språk med unika miljöbeskrivningar. Rytmen varierar och jag upplever det trivsamt att läsa. Denna bok känns dock som en ingång till karaktärerna snarare än en spänningsroman. Detta då jag direkt listade ut vem mördaren var. I undantagsfall kan resten av boken göra att det inte gör något. Men då ska det finnas andra möjligheter som kan rubba min säkerhet gällande mördaren, eller så ska allt annat i boken vara så fantastiskt ... Läs hela recensionen

 4. Spännande och oförutsägbar bladvändare.

  Bestraffaren innehåller allt som en spännande bok ska innehålla, några mord, personer med olika historia, lite dåtid och nutid, några villospår och en polis som inte bara kör enligt regelverket. Det som skiljer denna boken från många andra är att det finns en hel del humor i många scener. Det gör att man ibland sitter och småfnissar i allt det hemska och spännande. Boken växer och blir bara bättre ju fler sidor jag läser.

  Detta är Pia Kasks debutroman och hon gör det med bravur. Med ... Läs hela recensionen

 5. Spännande start
  Kaffeläsaren, 16 augusti 2019

  Bestraffaren är den första delen i serien om det något udda paret, civilutredaren Hannah Fors och kriminalinspektören Henrietta Rollins. Båda är två intressanta karaktärer att följa, var och en med sina egna hemligheter att dölja. Vissa hemligheter avslöjas redan här men det känns som det finns många lager kvar att upptäcka. Jag är nyfiken på båda två och hoppas få veta mer i kommande böcker. Berättelsen startar lite trevande men kommer igång mer allt eftersom jag läser. Mot slutet trappas te... Läs hela recensionen

 6. En riktigt stark och spännande debutbok!
  ElinsBokhylla , 25 juni 2019

  Bestraffaren är första delen i serien om civilutredaren Hannah Fors. Boken är fullspäckad med spänning, hemligheter och hemska mord som ibland är så svåra att läsa att jag måste ta en paus. Trots det så kunde jag verkligen inte lägga ner boken, från mitten fram till slutet var den fastklistrad i mina händer och sidorna bara flög framåt.

  Jag upplevde att början av boken var lite långtråkig, det skedde inte så mycket och karaktärerna var för mig lite tama och tråkiga. Jag hade väldigt ... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Pia Kask