Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Jakten (del 1)
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2020-08-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
385 g
SAB
Hc
ISBN
9789176972335
Siri (häftad)

Siri

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2020-08-21
109 182 Du sparar 73 kr!
 • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en inte alltför avlägsen framtid försökte den uråldriga och ondskefulla rörelsen die Herrenvolk lägga Europa under sig genom att avla fram en överlägsen människoras. Men det gick om intet, mycket tack vare Whanzi, en ovanlig femtonåring som lyckades med det osannolika, och Dora, som betalade ett högt pris i sin kamp att störta die Herrenvolk. Vad händer när de goda har segrat? Europa blomstrar och gammal teknologi återupptäcks, men för ungdomarna är det inte över. Whanzi, hennes vänner och Ask, en äkta purebred från The Pure Breed Plant, tar sig norrut, upprättar en bas i Moscow Territory och startar jakten på krigsförbrytarna. Men gruppen splittras. Ask ger sig iväg på en personlig vendetta och Whanzis inre demoner driver henne från den hon älskar i en flykt som får ödesdigra konsekvenser.

Siri är den första delen i den fristående fortsättningen på dystopiserien Purebred. Det är en intensiv dark romance fylld med kärlek, svek och hämnd.

Lisa Hågensen föddes 1966 i Ljungskile där hon fortfarande bor. Hon har arbetat som svetsare, ekonom, syv, lärarvikarie, elevassistent och bedrivit hästavel, men drömmen att skriva en bok har alltid funnits. År 2014 kom debutboken Hennes ögon blå och sedan dess har hon skrivit flera böcker i olika genrer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Siri
 2. +
 3. Tatra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tatra av Lisa Hågensen (häftad).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Siri. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra inför uppföljaren
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 9 juli 2021

  Jag råkade av misstag läsa "Tatra" före denna och upptäckte först efteråt att det var den andra delen i denna serie som består av två böcker. Det gjorde egentligen inget tycker jag och det fick mig än mer taggad på att läsa denna. Även om jag då redan var bekant med karaktärerna när jag läste "Siri" så kände jag ändå att de är något förvirrade många. De har ganska lika namn och jag tycker inte att de särskiljer sig jättemycket. Denna bok upplever jag som ett bra intro till den andra delen, me... Läs hela recensionen

 2. Klart läsvärd och spännande bok
  Holger , 19 april 2021

  Siri är den andra boken av Lisa Hågensen som jag läst. Jag blev så gripen av spänningen, det goda författarskapet och det välformulerade språket i den tidigare boken så jag kastade mig med stora förväntningar över denna bok. Och jag blev ännu mer imponerad.
  Lisa Hågensen är en skicklig författare. Hon har en förmåga att dra in läsaren redan från de första sidorna i en spännande och händelserik historia. Berättelsen bygger på några av hennes tidigare böcker och här visar hon sin skicklighe... Läs hela recensionen

 3. Otroligt skicklig författare
  Kim M. Kimselius, 21 augusti 2020

  De tidigare böckerna i Pure Bred-serien har haft en enda huvudperson genom hela boken. I Siri får vi följa de tre huvudpersonerna som tidigare haft egna böcker: Dora, Thorbi och Whanzi. I Siri turas de om att vara huvudpersoner i olika kapitel. Det gör att det blir ett snabbare tempo och man får många frågor besvarade fortare.

  Som vanligt håller Lisa Hågensen hög klass på språket. Karaktärsskildringarna är djupa och jag har nu lärt känna samtliga huvudpersoner genom alla böckerna. De... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lisa Hågensen