Arktiska nätter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Cardinal-serien (del 6)
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789176972717

Arktiska nätter E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-10-21

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I utredningen av en serie mord och försvinnanden olikt några fall som kriminalinspektörerna John Cardinal och Lise Delorme tidigare stött på sätts de på stora prov både som människor och poliser. En senatorshustru har kedjats fast utanför ruinerna efter ett övergivet hotell i skogen långt utanför Algonquin Bay och lämnats där för att långsamt frysa ihjäl i den iskalla natten. Och hon är inte den enda. Kopplingen till händelser långt tidigare under en forskarexpedition till de arktiska öarna utanför Kanadas kust kommer inte bli uppenbar förrän långt senare. Delorme får anledning att fråga sig vem hon verkligen är och vad det innebär att vara polis och kvinna. Och hur ska hon göra med John Cardinal, hennes partner och mannen som står henne närmast?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arktiska nätter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasirik uppföljning
    leifsu, 23 juni 2022

    Kul fortsättning i serien. Kanske lite förutsägbar vad gällercutvecklingen av förhållandet mellan John och Lise, men vad gör det. Ser fram emot nästa del.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Giles Blunt